Libnet.ro
UNICEF

17:15

SRI, suspect de politie politica in cazul lui Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
SRI, suspect de politie politica in cazul lui Klaus Iohannis

Comisia de ancheta a activitatii Serviciului Roman de Informatii cere SRI sa spuna cat timp au tinut in Sistem informatia despre incompatibilitatea primarului, pe atunci, Klaus Iohannis, inainte de a o. continuă pe Antena3

S-A AFLAT! Ce va face Klaus Iohannis dupa ANUNTUL lui Tudorel Toader cu privire la SOARTA lui Kovesi

Anunt de ultima ora al Administratiei Prezidentiale. La o zi dupa decizia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, cu privire la soarta sefei DNA, presedintele Klaus Iohannis va participa la reuniunea informal.

Ce a aparut pe pagina presedintelui Klaus Iohannis in urma cu putin timp

Klaus Iohannis il critica, joi seara, intr-o postare pe Facebook, pe Tudorel Toader. Seful statului catalogheaza prezentarea raportului ministrului justitiei ca fiind una lipsita de claritate. Presedintele.

Ce a aparut pe pagina presedintelui Klaus Iohannis joi seara

Klaus Iohannis il critica, joi seara, intr-o postare pe Facebook, pe Tudorel Toader. Seful statului catalogheaza prezentarea raportului ministrului justitiei ca fiind una lipsita de claritate. Presedintele.

Ce a discutat Liviu Dragnea cu Klaus Iohannis

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat miercuri ca nu a discutat cu seful statului Klaus Iohannis despre procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. intrebat daca i-a solicitat presedintelui, la.

Klaus Iohannis: Parcursul european reprezinta singura cale viabila pentru viitorul Republicii Moldova

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a avut o intrevedere miercuri, 21 februarie, cu viceprim-ministrul pentru Integrare Europeana al Republicii Moldova, Iurie Leanca. Agenda de convorbiri a inclus un schimb de vederi asupra aspectelor de actualitate ale agendei de cooperare aParteneriatului Strategic pentru integrarea europeana a Republicii Moldova.

Ministrul Justitiei, despre intrevederea cu Klaus Iohannis: Am vorbit despre statul de drept

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis despre statul de drept, la intrevederea avuta marti. Toadera precizat ca subiectul intrevederii a fost statul.

Cotroceni, Klaus Iohannis si Tudorel Toader pentru prima data alaturi dupa scandalul DNA

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, absolventilor Institutului National al Magistraturii .

Prima reactie a Presedintiei: Lipsa de claritate in prezentarea raportului lui Tudorel Toader / Klaus Iohannis va uza de toate prerogativele pentru o justitie independenta

Evaluarea activitatii DNA si a conducerii sale de catre presedintele Klaus Iohannis difera de cea a ministerului Justitiei, a precizat joi seara Administratia prezidentiala, care acuza o lipsa de claritate in prezentarea raportului facuta cu putin timp in urma de Tudorel Toader.

Tudorel Toader, despre intrevederea cu Klaus Iohannis: Am vorbit despre statul de drept. Nu a participat o alta persoana la discutii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader spune ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis despre statul de drept, la intrevederea avuta marti.

Klaus Iohannis, catre absolventii Institutului National al Magistraturii: Nu sunteti singuri. Alaturi de noi sunt romanii care si-au aratat sustinerea pentru o justitie independenta si dreapta

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis marti absolventilor Institutului National al Magistraturii ca sunt in prima linie a apararii principiilor fundamentale pe care se consolideaza orice stat de drept autentic dar in aceasta lupta nu sunt singuri, ci ii au alaturi pe romanii care si-au aratat sustinerea pentru o justitie independenta si dreapta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )