Libnet.ro
UNICEF

09:30

Stafeta predata si pe Twitter: Barack Obama i-a cedat contul @POTUS lui Donald Trump

B1 B1,
Stafeta predata si pe Twitter: Barack Obama i-a cedat contul @POTUS lui Donald Trump

Transferul de putere din SUA se face inclusiv la nivelul conturilor de pe retelele de socializare. Astfel, in momentul depunerii juramantului de presedinte de Donald Trump, contul @POTUS acronim . continuă pe B1

Imediat dupa investirea lui Trump, Barack Obama va pleca cu familia in Palm Springs

Dupa ce ii preda stafeta lui Donald Trump la Casa Alba, Barack Obama are de gand sa plece impreuna cu familia spre Palm Springs. Presedintele SUA isi duce copiii si sotia.

Decizie in ULTIMA ZI la Casa Alba: Barack Obama a comutat pedepsele a 330 de detinuti

Barack Obama a comutat pedepsele a 330 de detinuti in ultima zi petrecuta la Casa Alba Presedintele Barack Obama a comutat sentintele a 330 de detinuti federali, in ultima zi a mandatului sau, inf.

Presedintele Barack Obama a comutat pedepsele a 330 de detinuti

Presedintele Barack Obama a decis joi noaptea comutarea sentintelor primite de 330 de detinuti federali, in special a celor condamnati pentru posesie de droguri si infractiuni non-violente, in ultima zi petrecuta la Casa Alba.

Presedintele Barack Obama a comutat pedepsele a 330 de detinuti

Presedintele Barack Obama a decis, joi noaptea, comutarea sentintelor primite de 330 de detinuti federali, in special a celor condamnati pentru posesie de droguri si infractiuni nonviolente, in ultima zi petrecuta la Casa Alba.

Presedintele Barack Obama a comutat pedepsele a 330 de detinuti in ultima zi petrecuta la Casa Alba

Presedintele Barack Obama a decis joi noaptea comutarea sentintelor primite de 330 de detinuti federali, in special a celor condamnati pentru posesie de droguri si infractiuni non-violente, in ultima zi petrecuta la Casa Alba. Liderul american isi respecta promisiunea de a reduce acele sentinte de inchisoare pe care le considera disproportionate cu faptele comise, transmite Reuters.

Ultimul discurs al lui Barack Obama ca presedinte: Cred ca vom fi in regula cu Donald Trump! Democratia are si ea probleme si nu functioneaza mereu in modul in care ai vrea (VIDEO)

Barack Obama a vorbit pentru ultima oara cu presa in calitate de presedinte al Statelor Unite. Liderul de la Casa Alba are incredere ca democratia va triumfa intr-un final, iar Statele Unite vor fi.

Ultima conferinta de presa a lui Barack Obama ca presedinte al Statelor Unite: E in interesul intregii lumi sa avem o relatie constructiva cu Rusia

Presedintele american Barack Obama si-a sustinut miercuri ultima conferinta de presa de la Casa Alba, in care a insistat printre alte pe o relatie constructiva intre Statele Unite si Rusia, pe posibilitatea esecului unei solutii bistatale in conflictul israelo-palestinian si pe decizia de comuta sentinta contributoarei WikiLeaks Chelsea Manning.

Decizie URIASA a lui Barack Obama. Liderul american a eliberat-o pe Chelsea Manning. Fondatorul WikiLeaks se va PREDA

Barack Obama a decis ca pedeapsa lui Chelsea Manning sa fie comutata, aceasta urmand sa fie eliberata pe 17 mai, a anuntat Casa Alba, potrivit AFP. Chelsea Manning este analista de informatii care a.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )