Libnet.ro
UNICEF

01:05

Imediat dupa investirea lui Trump, Barack Obama va pleca cu familia in Palm Springs

B1 B1,
Imediat dupa investirea lui Trump, Barack Obama va pleca cu familia in Palm Springs

Dupa ce ii preda stafeta lui Donald Trump la Casa Alba, Barack Obama are de gand sa plece impreuna cu familia spre Palm Springs. Presedintele SUA isi duce copiii si sotia. continuă pe B1

Obama va pleca de la investirea lui Trump direct in vacanta, la Palm Springs

Imediat dupa ce ii va preda stafeta lui Donald Trump la Casa Alba, Barack Obama va pleca vineri cu avionul spre Palm Springs, in sudul Californiei, pentru o vacanta alaturi de familiei, relateaza AFP.

Rusia a invitat la negocieri de pace privind Siria doar echipa lui Donald Trump, ocolindu-l pe Barack Obama

Rusia a invitat la negocierile privind gasirea unei solutii de pace in Siria, discutii care vor avea loc pe 23 ianuarie in Kazahstan, doar echipa presedintelui ales al Statelor Unite, Donald Trump, ocolindu-l practic pe presedintele in functie, Barack Obama, scrie AFP, citand cotidianul Washington Post.

Liviu Dragnea, despre vizita in SUA: Camera Deputatilor va suporta costul deplasarii la investirea presedintelui Trump

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca participarea sa la ceremonia de investire a presedintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, va fi platita de acest for legislativ, adaugand ca nu intelege de ce opinia publica s-a aratat suparata si jignita de aceasta vizita.

Presedintia, PRECIZARI despre participarea la investirea lui TRUMP: Sefii misiunilor diplomatice, singurii care ii reprezinta oficial pe sefii de stat si guvernele lor

Administratia prezidentiala face precizari cu privire la faptul ca presedintele Klaus Iohannis nu va participa la ceremonia de investire a lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor Unite,.

Presedintia: Romania va fi reprezentata la investirea lui Trump, conform practicii, de ambasadorul in SUA/ Delegatii ale unor institutii sau partide nu reprezinta oficial statul roman

Delegatii formate din reprezentanti ai unor institutii sau partide care participa la evenimente organizate in marja ceremoniilor oficiale inaugurale nu reprezinta oficial statul roman, a informat Administratia Prezidentiala intr-un comunicat, referitor la informatiile vehiculate in spatiul public referitoare la participarea la ceremoniile de inaugurare a presedintelui SUA, Donald Trump. Presedintia precizeaza ca Romania va fi reprezentata, conform practicii uzuale, de ambasadorul Romaniei in Statele Unite.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )