Libnet.ro
UNICEF

00:07

Comemorarea Marelui Razboi, cel mai puternic argument in favoarea proiectului european

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comemorarea Marelui Razboi, cel mai puternic argument in favoarea proiectului european

Comemorarea Primului Razboi Mondial aduce cel mai puternic argument in favoarea proiectului european, a declarat astazi presedintele Klaus Iohannis, cu prilejul ceremoniei nationale dedicate marcarii a 100 de ani de la intrarea tarii noastre in primul razboi mondial, potrivit site-ului Administratiei Prezidentiale. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis: Comemorarea Marelui Razboi aduce cel mai puternic argument in favoarea proiectului european

Comemorarea Primului Razboi Mondial aduce cel mai puternic argument in favoarea proiectului european, a declarat presedintele Klaus Iohannis, duminica, in cadrul ceremoniei dedicate marcarii a 100 de ani de la intrarea Romaniei in prima conflagratie mondiala.

Plante medicinale cu efect antidepresiv de trei ori mai puternic decat pastilele de sinteza

Astenia nervoasa si depresia afecteaza tot mai multe persoane, iar medicatia poate da dependenta. Prezenta la medic este obligatorie, insa o cura cu ceaiuri din plante alese si recomandate de specialisti ar putea fi uneori de ajutor. Sunatoarea este un antidepresiv de trei ori mai puternic decat unele medicamente de sinteza, sustine un fitoerapeut.

Actiunile Carpatica, cel mai bun randament din BET-XT

Actiunile Bancii Comerciale Carpatica BCC) s-au apreciat cu 4,17%, raportat la euro, in perioada 16-23 august, reprezentand cel mai bun randament din cadrul indicelui extins BET-XT.

Cel mai in varsta om din lume are o ultima dorinta

Un indonezian a fost recent declarat cel mai in varsta om din lume. in acest moment, exista numeroase persoane care sustin ca ar fi cele mai batrane din lume. Dupa cum scriu si cei de la Independent, printre acestea se numara nigerianulJames Olofintuyi, care sustine ca ar avea varsta de 171 de ani, si etiopianul [].

A fost descoperit in Indonezia. E cel mai in varsta om din toate timpurile. Cati ani are acum

Cel mai in varsta om din lume ar fi un indonezian in varsta de 145 de ani, care insa isi doreste sa moara, scrie Mirror. Mbah Gotho a iesit din anonimat in clipa.

Romania are cel mai rapid internet mobil, dar romanii prefera sa stea pe Wi-Fi. Germania, pe locul 73 in lume

Romania are cel mai rapid internet mobil, dar romanii prefera sa stea pe Wi-Fi. Studiul privind calitatea internetului a fost publicat de OpenSignal, din care reiese ca Romania exceleaza nu doar la.

Dwayne Johnson este cel mai bine platit actor din lume

Actorul de 44 de ani, cunoscut mai degraba sub numele The Rock, a castigat 64,5 milioane de dolari intr-un an, fiind cel mai bine platit din lume. Fostul wrestler profesionist l-a detronat pe Robert Downey Jr, care s-a clasat pe primul loc trei ani la rand.

Ronaldo sau Messi? Cine a fost desemnat de UEFA cel mai bun jucator al sezonului trecut in Europa

Cristiano Ronaldo a fost desemnat de UEFA cel mai bun jucator al sezonului trecut in Europa la gala de la Monte Carlo. Starul lui Real Madrid i-a depasit pe francezul Antoine Griezmann si pe galezul Gareth.

Cel mai bun tort cu pere si piscoturi

Pentru cel mai bun tort cu pere si piscoturi trebuie pregatit cu pere coapte. Ca sa-ti dai seama daca o para e coapta, apasa usor cu degetul langa codita. Daca e moale, inseamna ca fructul e bun de mancat. Pentru retete culinare, alege perele tari si cu coaja lucioasa. Daca se intampla sa cumperi pere necoapte, nu le tine la frigider, pentru ca nu se vor coace.

Cronicar prin memoriile Marelui Razboi. Departamentul Centenar? (1)

La o suta de ani de la intrarea Romaniei in Marele Razboi, v-as propune, dragi cititori, un exercitiu de rememorare a acestuia, aducand in atentia dumneavoastra gandurile, faptele celor care, la acea vreme, au fost martori oculari, participand la infaptuirea istoriei si, mai apoi, incercand prin scrierile lor, sa transmita viitorimii povestea suferintelor acelei generatii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )