Libnet.ro
UNICEF

17:00

Starea baietelulului salvat din put este ameliorata. Medicii au decis transferarea lui pe sectia de pediatrie

Antena3 Antena3,
Starea baietelulului salvat din put este ameliorata. Medicii au decis transferarea lui pe sectia de pediatrie

Starea copilului din judetul Teleorman care a fost salvat dintr-un put este stabila, ameliorata, a declarat, marti, purtatorul de cuvant al Spitalului de Copii Grigore Alexandrescu, Raluca. continuă pe Antena3

Medic: Copilul salvat din put este in continuare sub tratament. Nu au fost inregistrate evolutii deosebite fata de zilele anterioare

Reprezentantii Spitalului Grigore Alexandrescu au transmis ca starea copilului din Teleorman, care a fost salvat dintr-un put, este stabila nu a inregistrat evolutii deosebite fata de zilele an.

Noi informatii despre starea copilului salvat din putul din Teleorman

Copilul din Teleorman salvat din put ramane detubat, insa respira mai greu, cu ajutorul unei masti de oxigen, a declarat, sambata, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al Spitalului.

Cele mai noi informatii despre starea copilului scos din put dupa 10 ore

Copilul de un an si opt luni scos din put respira cu dificultate si are in continure masca de oxigen, nefiind deocamdata modificari in starea de sanatate a acestuia, a declarat duminica purtatorul.

Copilul salvat din put este in stare stabila. Va fi transferat la sectia de pediatrie

Danut, copilul salvat la Balta Sarata, dupa ce a stat aproape 11 ore intr-un put, la 16 metri adancime, se simte mai bine.

Medic: Starea copilului scos din put s-a ameliorat, marti va fi transferat de la Terapie Intensiva la Pediatrie

Starea copilului de un an si opt luni scos din put s-a ameliorat, la o saptamana de la internare si marti va fi transferat de la Terapie Intensiva la sectia de Pediatrie, unde ii va fi administrat in continuare tratamentul, a declarat pentru News. ro purtatorul de cuvant al Spitalului Grigore Alexandrescu, Raluca Alexandru.

Medic: Starea de sanatate a copilului de doi ani care a stat 11 ore intr-un put este stabila

Starea de sanatate a copilului de doi ani care a cazut, saptamana trecuta, intr-un put din curtea casei este stabila, ameliorata, a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului de Copii Grigore Alexandrescu, Raluca Alexandru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )