Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai noi informatii despre starea copilului scos din put dupa 10 ore

Antena3 Antena3,
Cele mai noi informatii despre starea copilului scos din put dupa 10 ore

Copilul de un an si opt luni scos din put respira cu dificultate si are in continure masca de oxigen, nefiind deocamdata modificari in starea de sanatate a acestuia, a declarat duminica purtatorul. continuă pe Antena3

Noi informatii despre starea copilului salvat din putul din Teleorman

Copilul din Teleorman salvat din put ramane detubat, insa respira mai greu, cu ajutorul unei masti de oxigen, a declarat, sambata, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al Spitalului.

Ultimele informatii despre starea copilului salvat din put: S-a trezit dupa detubare, problemele respiratorii persista

Starea copilului salvat din put dupa 11 ore se imbunatateste, dar el ramane in continuare sub observatie, la sectia de Terapie intensiva, a anuntat, vineri, purtatorul de cuvant al.

Cele mai bune bancuri despre turisti. Cum s-a distrat Alinuta la mare impreuna cu tatal vitreg

Si turistul este personajul principal in nenumarate glume care circula pe internet. Va prezentam mai jos o selectie a celor mai reusite bancuri de acest fel.

Cristian Topescu, despre cele mai frumoase amintiri din cariera sa

Cunoscutul comentator sportiv Cristian Topescu a povestit sambata, la Antena 3, cele mai frumoase amintiri din cariera sa, dar a recunoscut si ca cel mai greu ii era sa comenteze.

GALERIE FOTO. Cele mai populare recorduri Guinness: Mustata de peste 4 metri, unghiile de aproape 7 metri sau limba de 10 centrimetri

Site-ul oficial al Guinness World Records a publicat recordurile cu cele mai multe accesari din partea utilizatorilor.

INFOGRAFIE Casele din Monaco au ajuns cele mai scumpe din lume

Locuintele de lux din Monaco au devenit cele mai scumpe din lume, depasindu-le, in ceea ce priveste pretul pe metru patrat, pe cele din Hong Kong, conform datelor companiei britanice de servicii imobiliare Savills.

Casele din Monaco au ajuns cele mai scumpe din lume INFOGRAFIE

Locuintele de lux din Monaco au devenit cele mai scumpe din lume, depasindu-le, in ceea ce priveste pretul pe metru patrat, pe cele din Hong Kong, conform datelor companiei britanice de servicii imobiliare Savills.

Cele mai frumoase aranjamente florale, intr-un concurs organizat la Bucuresti care a fost dedicat patriei florilor, Olanda |GALERIA FOTO

Cei mai talentati floristi romani s-au intrecut in maiestrie si creativitate, la cea de a 8-a editie a Concursului National de Aranjamente Florale. Competitia a fost castigata de Ioana Mihai Nechifor, recunoscuta ca fiind unul dintre cei mai apreciati designeri de flori din Romania. La concurs, organizat de Ziua Regelui Olandei, au participat 50 dintre cei mai buni floristi romani. in deschiderea evenimentului, una dintre cele mai respectate familii de maestri floristi din lume, Boerma, cu o traditie de peste 120 de ani in arta aranjamentelor florale, a oferit o demonstratie regala.

Organizatia Mondiala a Sanatatii: Reducerea ratei vaccinarii, una dintre cele mai mari probleme de sanatate publica cu care se confrunta Romania

Trendul descendent inregistrat de acoperirea vaccinala impotriva principalelor boli transmisibile, prevenibile prin vaccinare, reprezinta una dintre cele mai stringente problemele de sanatate publica cu care se confrunta Romania in prezent, atrage atentia Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS).

Halep: Cred ca am facut unul dintre cele mai bune meciuri in acest sezon, m-am simtit foarte bine

Simona Halep, locul 5 WTA, a declarat, vineri seara, ca meciul din sferturile turneului de la Stuttgart cu letona Anastasija Sevastova a fost unul dintre cele mai bune din acest sezon, apreciind ca intalnirea din semifinale cu germana Laura Siegemund va fi extrem de grea, deoarece aceasta are publicul de partea ei, potrivit news. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )