Libnet.ro
UNICEF

15:30

Starea de urgenta in sanatate publica, prelungita pana pe 31 august in R. Moldova

Adevărul Adevărul,
Starea de urgenta in sanatate publica, prelungita pana pe 31 august in R. Moldova

Gradinitele nu vor fi deschise mai devreme de 1 septembrie, iar regimul de auto-izolare pentru persoanele care traverseaza hotarul se va aplica, cel putin, pana pe 7 august. Sunt decizii ale Comisiei Nationale Extraordinare de Sanatate Publica, anuntate vineri, 24 iunie, de premierul Ion Chicu. Comisia a decis prelungirea starii de urgenta in sanatate publica pana pe 31 august, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Moldova prelungeste starea de urgenta pana pe 31 august

Starea de urgenta in Republica Moldova se prelungeste pana la 31 august, a anuntat vineri guvernul d.

Ludovic Orban: Directiile de sanatate publica, principala santinela impotriva epidemiei de coronavirus, au nevoie de resurse umane suplimentare

Directiile de sanatate publica reprezinta, la ora actuala, principala santinela impotriva epidemiei de coronavirus, a declarat premierul Ludovic Orban, care a explicat ca, din acest, motiv, este o.

Specialist in Sanatate Publica de la UBB: Ne indreptam spre 2.000 de cazuri pe zi si spre un lockdown ca in primavara

In mai putin de doua saptamani ajungem la 2. 000 de cazuri pe zi si ne indreptam cu pasi mari spre un lockdown stare de urgenta-nr) ca in martie si aprilie, a sustinut Radu Chereches, directorul departamentului de Sanatate Publica din cadrul Universitatii Babes-Bolyai UBB).

Specialist in Sanatate Publica din Cluj, avertisment de ultima ora: in mai putin de doua saptamani ajungem la doua mii de cazuri pe zi si suntem pspre un lockdown ca in martie si aprilie

Un avertisment de ultima ora este lansat si deRadu Chereches, directorul departamentului de Sanatate Publica din cadrul Universitatii Babes-Bolyai UBB). Acesta sustine ca in mai putin.

Specialist in Sanatate Publica din Cluj, avertisment de ultima ora: in mai putin de doua saptamani ajungem la doua mii de cazuri pe zi si suntem spre un lockdown ca in martie si aprilie

Un avertisment de ultima ora este lansat si deRadu Chereches, directorul departamentului de Sanatate Publica din cadrul Universitatii Babes-Bolyai UBB). Acesta sustine ca in mai putin.

Institutul National de Sanatate Publica, semnal de alarma cu privire la evolutia epidemiei de COVID-19 in Romania

Institutul National de Sanatate Publica INSP) trage un semnal de alarma cu privire la evolutia epidemiei de COVID-19 in Romania si le reaminteste oamenilor importanta respectarii cu strictete a masurilor de prevenire si limitare a raspandirii infectiei. Miercuri, in Romania a fost depasit pragul de 1. 000 de imbolnaviri noi raportate in ultimele 24 de ore.

Detalii de ultima ora despre starea de sanatate a Mirelei Vaida. Ce se intampla acum cu prezentatoarea tv

Mirela Vaida a anuntat, joi seara, la Observator, ca cei doi invitati permanenti, Vulpita si Viorel, si un membru al echipei Acces Direct au fost diagnosticati pozitiv cu noul coronavirus. Moderatoarea emisiunii tabloide din grupul Intact si-a facut doua teste COVID-19, rezultatul fiind negativ. Astazi mai era asteptat unul, pentru care nu a venit un .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )