Libnet.ro
UNICEF

07:30

Statele Unite acorda Republicii Moldova zece milioane de dolari pentru securizarea frontierelor

Antena3 Antena3,
Statele Unite acorda Republicii Moldova zece milioane de dolari pentru securizarea frontierelor

Statele Unite vor acorda Republicii Moldova un ajutor de zece milioane de dolari pentru securizarea frontierelor, a anuntat duminica adjunctul secretarului de Stat pentru Europa si Eurasia, Victoria Nuland, relateaza. continuă pe Antena3

Leanca, apel catre Occident si Rusia: Evitati destabilizarea Republicii Moldova.

Premierul moldovean, Iurie Leanca, a adresat un apel Uniunii Europene, Statelor Unite si Rusiei in sensul evitarii destramarii Republicii Moldova, informeaza ABC News, conform Mediafax. Iurie Leanca a declarat ca este in contact activ cu liderii occidentali pentru a exprima preocupari privind securitatea Republicii Moldova dupa anexarea Crimeei de catre Rusia. Citeste si: Leanca avertizeaza cu privire la provocari din partea Transnistriei Europenii, americanii si rusii trebuie sa faca .

Iurie Leanca: UE, SUA si Rusia trebuie sa evite destabilizarea Republicii Moldova

Premierul moldovean, Iurie Leanca, a adresat un apel Uniunii Europene, Statelor Unite si Rusiei in sensul evitarii destramarii Republicii Moldova, relateaza ABC News. Iurie Leanca a declarat ca este in.

Polonia ofera Republicii Moldova un ajutor de 12 milioane de euro

Polonia va oferi Republicii Moldova un grant de 12 milioane de euro pentru programe de dezvoltare, a anuntat vineri premierul Iurie Leanca, dupa discutiile cu omologul sau polonez Donald Tusk, aflat in vizita la.

Statele Unite ale Americii ne incurajeaza si ne dau bani pentru securizarea frontierelor

Intr-un context regional tensionat, Victoria Nuland, adjunctul secretarului de stat american pentru afaceri europene si eurasiatice, a reconfirmat la Chisinau sprijinul moral si material al Statelor Unite pentru Republica Moldova.

Acordul Republicii Moldova cu UE, discutat la Moscova

Ministrul de Externe al Republicii Moldova, Natalia Gherman, va merge saptamana viitoare la Moscova unde va discuta cu omologul sau rus, Serghei Lavrov, despre prevederile Acordului de asociere dintre Republica Moldova si Uniunea Europeana.

Centrul Roman pentru Studii si Strategii: 52% dintre cetatenii Republicii Moldova isi doresc unirea cu Romania

52% dintre cetatenii Republicii Moldova isi doresc unirea cu Romania. Acesta este unul dintre rezultatele preliminare ale unui sondaj de opinie efectuat in Republica Moldova, in luna februarie, de catre Centrul.

52% dintre cetatenii Republicii Moldova isi doresc unirea cu Romania.

Cetatenii din Republica Moldova isi doresc unirea cu Romania. Conform unui studiu facut de Centrul Roman pentru Studii si Strategii, 52% dintre cetatenii Republicii Moldova isi doresc acest lucru. Rezultatele cercetarii care include o serie de date cu privire la perceptia populatiei din stanga Prutului asupra reperelor identitare si a spatiului cultural de care apartine, sub genericul ,,Identitatea nationala in Republica Moldova, au fost facute publice joi, 27 martie, in cadrul unei .

Statele Unite au inceput blocarea exporturilor de materiale de uz civil si militar in Rusia

Statele Unite au inceput blocarea exporturilor de materiale si tehnologii de uz civil si militar in Rusia, ca reactie la criza din Ucraina, relateaza AFP.

Cetatenii UE vor putea calatori FARA VIZE in America. Promisiunea, facuta de Statele Unite

Statele Unite si Uniunea Europeana doresc liberalizarea regimului de vize pentru toate statele membre ale UE cat mai curand posibil, se arata intr-o declaratie comuna emisa miercuri la sfarsitul summitului.

Ruinele Castelului Nopcea ar putea deveni centru cultural si brand al zonei, printr-un proiect de zece milioane de lei

Ruinele Castelului Nopcea Nopcsa) din Sacel au fost incluse intr-un amplu proiect de restaurare, in valoare de aproximativ zece milioane de lei. Consiliul Judetean a aprobat depunerea proiectului pentru solicitarea finantarii lucrarilor, prin Granturile Spatiului Economic European.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )