Libnet.ro
UNICEF

10:15

Statele Unite ale Americii ne incurajeaza si ne dau bani pentru securizarea frontierelor

Adevărul Adevărul,
Statele Unite ale Americii ne incurajeaza si ne dau bani pentru securizarea frontierelor

Intr-un context regional tensionat, Victoria Nuland, adjunctul secretarului de stat american pentru afaceri europene si eurasiatice, a reconfirmat la Chisinau sprijinul moral si material al Statelor Unite pentru Republica Moldova. continuă pe Adevărul

SUA si UE isi doresc liberalizarea regimului de vize pentru toate statele membre ale Uniunii Europene

Statale Unite ale Americii si Uniunea Europeana vor, potrivit unei declaratii comune emise la finalul Summit-ului de la Bruxelles, liberalizarea regimului de vize pentru toate statele membre ale UE. Reafirmam.

SUA si UE pregatesc sanctiuni energetice pentru Rusia

Statele Unite ale Americii SUA) si UE discuta posibilitatea sanctionarii Rusiei impotriva sectorului energetic, daca Moscova continua expansiunea in Ucraina, a declarat ieri Barack Obama, potrivit presei.

Cetatenii UE vor putea calatori FARA VIZE in America. Promisiunea, facuta de Statele Unite

Statele Unite si Uniunea Europeana doresc liberalizarea regimului de vize pentru toate statele membre ale UE cat mai curand posibil, se arata intr-o declaratie comuna emisa miercuri la sfarsitul summitului.

Statele Unite acorda Republicii Moldova zece milioane de dolari pentru securizarea frontierelor

Statele Unite vor acorda Republicii Moldova un ajutor de zece milioane de dolari pentru securizarea frontierelor, a anuntat duminica adjunctul secretarului de Stat pentru Europa si Eurasia, Victoria Nuland, relateaza.

Statele Unite au inceput blocarea exporturilor de materiale de uz civil si militar in Rusia

Statele Unite au inceput blocarea exporturilor de materiale si tehnologii de uz civil si militar in Rusia, ca reactie la criza din Ucraina. Oficiul american pentru Industrie si Securitate BIS), din cadrul .

Statele Unite au inceput blocarea exporturilor de materiale de uz civil si militar in Rusia

Statele Unite au inceput blocarea exporturilor de materiale si tehnologii de uz civil si militar in Rusia, ca reactie la criza din Ucraina, relateaza AFP.

Papa Francisc, invitat de Barack Obama in Statele Unite

Presedintele american, Barack Obama, l-a invitat pe Papa Francisc sa efectueze o vizita in Statele Unite, informeaza AFP. Barack Obama a facut acest anunt in cursul conferintei de presa pe care a avut-o la.

Titus Corlatean: Relatia cu Statele Unite este un obiectiv esential. Reprezinta fundatia existentei noastre europene si euro-atlantice

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a comentat marti seara, in cadrul unei emisiuni a postului de televiziune Digi 24, declaratiile lui Traian Basescu in ceea ce priveste politica externa a Romaniei, mai precis faptul ca tara noastra trebuie sa prioritizeze parteneriatul cu Statele Unite si criticarea unei posibile orientari spre o mai buna relatie cu China.

Barack Obama: Statele Unite si Arabia Saudita au interese strategice comune

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, aflat recent intr-o vizita oficiala in Arabia Saudita, i-a transmis regelui Abdallah ca cele doua tari au interese strategice comune, a anuntat un oficial american de rang inalt, potrivit AFP.

Boc: Acciza la motorina si benzina devine pentru Ponta un instrument de a face bani pentru campaniile electorale

Fostul premier Emil Boc a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca acciza la carburanti devine pentru Victor Ponta un instrument de campanie electorala si de a face bani pentru a-si putea sustine.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )