Libnet.ro
UNICEF

01:05

Statele Unite ale Americii au aprobat extinderea vaccinarii impotriva HPV la grupa de varsta 27-45 de ani

Adevărul Adevărul,
Statele Unite ale Americii au aprobat extinderea vaccinarii impotriva HPV la grupa de varsta 27-45 de ani

Agentia Medicamentului din Statele Unite ale Americii a aprobat extinderea vaccinarii impotriva HPV la grupa de varsta 27-45 de ani. Este un vaccin care reduce drastic riscul de cancer de col uterin sau alte malignitati asociate cu HPV, scrie medicul Vasi Radulescu pe pagina sa de Facebook. continuă pe Adevărul

Statele Unite ale Americii au acuzat sapte agenti rusi de atacuri cibernetice

Justitia americana a anuntat joi inculparea a sapte agenti ai serviciilor secrete rusesti pentru o campanie de atacuri cibernetice impotriva unui organism sportiv, impotriva unei agentii internationale si a unei societati americane specializate pe energie nucleara, relateaza AFP.

Statele Unite suspenda tratatul de prietenie cu Iranul

Statele Unite au anuntat ca suspenda tratatul de prietenie cu Iranul, dupa ce regimul de la Teheran a adus in fata unei instante internationale chestiunea sanctiunilor impuse Iranului de catre Statele Unite.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Interventie din Statele Unite, dupa prezenta foarte mica la vot: Cel mai bun mijloc de a educa oamenii sa iasa la vot e sa vorbiti direct cu ei

Chris Terhes, presedintele Coalitiei Romanilor impotriva Coruptiei, SUA, iese la rampa din cauza prezentei scazute la referendum. Prezenta la vot era de 7,24% la suta, numarul votantilor fiind de 1. 642 la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2687 seconds )