Libnet.ro
UNICEF

00:07

Statele Unite ale Americii ar fi spionat Olanda din 1946 pana in 1968

Antena3 Antena3,
Statele Unite ale Americii ar fi spionat Olanda din 1946 pana in 1968

Statele Unite ale Americii ar fi spionat Olanda din 1946 pana in 1968, scrie ziarul olandez NRC, care se bazeaza pe documente furnizate de Edward Snowden, informeaza sambata Xinhua, potrivit Agerpres. Nu se. continuă pe Antena3

Un barbat suspectat ca a comis o dubla crima in Statele Unite ale Americii a fost prins la Brasov

Suspectul a fost retinut de oamenii legii si urmeaza sa fie extradat in America pentru a fi judecat de autoritatile de acolo.

Obama si sotii Clinton vor vizita mormantul lui Kennedy, cu doua zile inainte de comemorarea asasinatului

Presedintele american Barack Obama si Prima Doamna, insotiti de Bill si Hillary Clinton, va vizita miercuri mormantul lui John F. Kennedy in suburbia Washingtonului, comemorand astfel implinirea a 50 de ani de la asasinatul care a schimbat Statele Unite ale Americii, scrie France Presse.

INFOGRAFIE Asasinarea lui JFK, un mister vechi de 50 de ani. Ultimele clipe din viata celui mai iubit presedinte american

Un val de secrete acopera inca circumstantele in care a fost asasinat cel mai iubit presedintele din istoria Statelor Unite ale Americii.

INFOGRAFIE Asasinarea lui Kennedy, un mister vechi de 50 de ani. Ultimele clipe din viata celui mai iubit presedinte american

Un val de secrete acopera inca circumstantele in care a fost asasinat cel mai iubit presedintele din istoria Statelor Unite ale Americii.

ArcelorMittal si Nippon Steel ar putea prelua fabrica ThyssenKrupp din SUA

Concernul industrial german ThyssenKrupp se afla in negocieri exclusive cu ArcelorMittal and si Nippon Steel pentru vanzarea fabricii de prelucrare a o and telului din Statele Unite ale Americii SUA), au declarat persoane apropiate situa and tiei, conform Reuters.

Doctorul pakistanez care a ajutat CIA sa descopere ascunzatoarea lui Osama bin Laden a intrat din nou in vizorul justitiei

Doctorul pakistanez care a ajutat Statele Unite ale Americii sa descopere ascunzatoarea lui Osama bin Laden, ceea ce a permis CIA sa planifice un raid in urma caruia a fost ucis cel mai cautat om de pe planeta, a fost acuzat de crima pentru ca a incercat sa salveze un copil de sase ani operandu-l de apendicita, in urma cu sase ani, a spus avocatul pakistanezului. Doctorul savarseste deja o pedeapsa de 33 de ani de inchisoare.

Seful diplomatiei americane: Fratia Musulmana a furat revolutia din Egipt

Pentru prima data de la contrarevolutia din Egipt, cand armata a inlaturat de la putere regimul controlat de Fratia Musulmana, Statele Unite ale Americii - principalul finantator international al Egiptului - au adoptat o pozitie ferma in legatura cu evenimentele din vara. John Kerry, Secretarul de Stat al SUA, a acuzat miercuri Fratia ca a furat revolutia din timpul Primaverii Arabe.

Zeci de sateliti lansati simultan de Statele Unite

Fortele Aeriene ale Statelor Unite au lansat pe orbita 29 de sateliti, cei mai multi lansati simultan, scrie CNN. Transportati cu o singura racheta de tipul Minotaur I, satelitii erau in marea lor majoritate.

Ceremonii de comemorare a lui John F. Kennedy in Statele Unite

Un moment de reculegere a fost pastrat, vineri, in orasul american Dallas, la 50 de ani de la asasinarea presedintelui Statelor Unite John F. Kennedy. Mii de persoane au pastrat un moment de reculegere in Piata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )