Libnet.ro
UNICEF

17:00

Statele Unite ameninta Rusia cu noi sanctiuni din cauza crizei ucrainene

Antena3 Antena3,
Statele Unite ameninta Rusia cu noi sanctiuni din cauza crizei ucrainene

Statele Unite au amenintat, joi, Rusia cu noi sanctiuni daca va continua sustinerea insurgentilor separatisti din estul Ucrainei, salutand noi masuri anuntate de Uniunea Europeana, relateaza AFP. Acordul. continuă pe Antena3

SUA si Europa ameninta cu noi sanctiuni impotriva Moscovei

Liderii din SUA si Europa au amenintat ca vor impune noi sanctiuni impotriva Moscovei, dupa ce un atac cu racheta atribuit separatistilor prorusi a ucis 30 de civili in orasul Mariupol, din estul Ucrainei.

UE ameninta Rusia cu noi sanctiuni

Uniunea Europeana a amenintat ieri Rusia cu noi sanctiuni, denuntand responsabilitatea sa in deteriorarea situatiei in estul Ucrainei, in special dupa atacul asupra orasului-port Mariupol, relateaza AFP.

Liderii statelor UE anunta noi sanctiuni pentru Rusia dupa atacul sangeros al separatistilor in Mariupol

Liderii celor 28 de state membre UE au anuntat marti, intr-un comunicat de presa, ca iau in calcul noi sanctiuni pentru Rusia dupa atacul sangeros al separatistilor pro-rusi asupra civililor si militarilor ucraineni din orasul Mariupol. Reactia sefilor de stat si de guvern din UE este una surprinzatoare pentru analisti, fiind extrem de rare cazurile cand Consiliul European da un comunicat de presa in afara intalnirilor regulate. Ora 12. 12: Ministrii de Externe din UE vor cere Comisiei Europene sa pregateasca noi sanctiuni pentru Rusia, decizia finala e asteptata pe 12 februarie - Reuters.

Alexis Tsipras, nemultumit ca declaratia liderilor statelor UE privind posibile noi sanctiuni pentru Rusia a fost data fara acordul Greciei

Noul premier de extrema stanga al Greciei, Alexis Tsipras, si-a exprimat nemultumirea pentru faptul ca declaratia de marti a liderilor celor 28 de state ale Uniunii Europene, potrivit careia Bruxelles-ul ia in calcul noi sanctiuni pentru Rusia dupa atacul sangeros al separatistilor pro-rusi asupra civililor si militarilor ucraineni din orasul Mariupol, a fost data fara acordul Greciei, scrie EUObserver.

ULTIMA ORA Liderii statelor UE anunta noi sanctiuni pentru Rusia dupa atacul sangeros al separatistilor in Mariupol

Liderii celor 28 de state membre UE au anuntat marti, intr-un comunicat de presa, ca iau in calcul noi sanctiuni pentru Rusia dupa atacul sangeros al separatistilor pro-rusi asupra civililor si militarilor ucraineni din orasul Mariupol. Reactia sefilor de stat si de guvern din UE este una surprinzatoare pentru analisti, fiind extrem de rare cazurile cand Consiliul European da un comunicat de presa in afara intalnirilor regulate.

Rusia va primi noi sanctiuni din partea UE, dupa atacul asupra civililor si militarilor ucraineni din orasul Mariupol

Atacul separatistilor pro-rusi asupra civililor si militarilor ucraineni din orasul Mariupol aduce noi sanctiuni Rusiei. Liderii celor 28 de state membre UE au anuntat marti ca iau in calcul impunerea de noi.

UE cere NOI SANCTIUNI impotriva Rusiei

Sefii de state si Guverne din UE le cer ministrilor Afacerilor Externe, care se reunesc joi la Bruxelles, sa evalueze situatia si sa ia in considerare orice actiune adecvata, in special noi sanctiuni. Mesajul vine in contextul in care situatia din estul Ucrainei s-a deteriorat grav din cauza atacurile separatistilor sustinuti de Federatia Rusa.

Peste 2.000 de curse aeriene, anulate in Statele Unite din cauza viscolului

Peste 2. 000 de curse aeriene au fost anulate luni in Statele Unite in contextul avertizarilor de viscol care vizeaza regiuni din nord-estul tarii, unde stratul de zapada ar putea atinge aproape un metru,.

SUA: Milioane de oameni, blocati in locuinte din cauza viscolului

Milioane de americani au ramas blocati in locuinte, pe coasta de est a Statelor Unite, din cauza viscolului care a paralizat mai multe zone din statele New York, Connecticut, New Jersey si Massachusetts, relateaza.

SUA: Peste 2.000 de curse aeriene au fost anulate din cauza viscolului

Peste 2. 000 de curse aeriene au fost anulate, luni, in Statele Unite, din cauza avertizarilor de viscol ce vizeaza regiuni din nord-estul tarii, relateaza AFP. Astfel, autoritatile au anuntat anularea a 2.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2462 seconds )