Libnet.ro
UNICEF

18:15

Statele Unite: Un barbat si-a impuscat ginerele care voia sa-i faca o surpriza de ziua sa

Hotnews Hotnews,
 Statele Unite: Un barbat si-a impuscat ginerele care voia sa-i faca o surpriza de ziua sa

Un barbat de 61 de ani din Florida si-a impuscat mortal ginerele care venise special din Norvegia pentru a-i face o surpriza de ziua sa. Tanarul care si-a pierdut viata sarise din tufis in incercarea de a-l surprinde pe tatal sotiei sale. Acesta si-a dat seama abia dupa ce a tras focul de arma ca si-a omorat ginerele, scrie The Independent. La inceputul lunii septembrie, o americanca a tras cu arma asupra propriei fiice, o studenta in varsta de 18 ani care venise sa ii faca o vizita surpriza. continuă pe Hotnews

incepe inscrierea pentru Loteria Vizelor. Cum poti ajunge legal in Statele Unite

Incepand cu seara zilei de 2 octombrie si pana pe 5 noiembrie, cei care doresc sa emigreze in Statele Unite pot aplica la Loteria Vizelor, un program al guvernului american care ofera oportunitatea ca 50. 000 de cetateni straini sa ajunga, pe cale legala, in Statele Unite, arata un comunicat de presa al ambasadei SUA la Bucuresti.

Statele Unite - acord pentru a impune tarife unor bunuri europene de 7,5 miliarde de dolari

Statele Unite au obtinut, miercuri, acordul Organizatiei Mondiale a Comertului OMC) pentru impunerea de tarife unor bunuri europene in valoare de 7,5 miliarde de dolari, intr-un litigiu legat de subventii ilegale acordate de Uniunea Europeana grupului Airbus, ceea ce risca sa declanseze un razboi comercial transatlantic intr-o perioada in care economia mondiala incetineste.

UE va lua masuri de retorsiune fata de noile tarife de 25% anuntate de Statele Unite

Uniunea Europeana va lua masuri de retorsiune fata de noile tarife de 25% anuntate de Statele Unite pentru importuri din UE, a anuntat ministrul german de Externe, Heiko Maas, in remarci publicate de presa vineri, transmite Reuters.

Coreea de Nord a efectuat un nou test balistic, chiar inainte de reluarea negocierilor cu Statele Unite. Motivele

Coreea de Nord a lansat o racheta balistica de pe un submarin la doar cateva ore dupa ce Phenianul a anuntat ca va relua discutiile cu Statele Unite pe tematica programului nuclear, au anuntat autoritatile sud-.

Statele Unite iau in considerare restrictii pe fluxurile de capital catre China

Razboiul economic dintre Statele Unite si China a marcat o noua posibila mutatie neasteptata la finalul saptamanii trecute, Reuters relatand ca administratia presedintelui american Donald Trump are in analiza un plan ce prevede delistarea companiilor chineze de la bursele americane.

Samanul siberian care voia sa exorcizeze demonul Vladimir Putin a fost declarat nebun

Samanul siberian care voia sa traverseze Rusia pe jos pentru a-l exorciza pe demonul Vladimir Putin a fost declarat nebun, a anuntat joi ONG-ul care il apara pe acesta, potrivit AFP.

VIDEO Moment emotionant intre o politista si fratele celui pe care l-a omorat

O scena emotionanta a avut loc intr-un tribunal din Statele Unite. Nimeni nu s-a asteptat la gestul pe care l-a facut un tanar pentru o politista, dupa ce aceasta a fost condamnata ca i-a omorat fratele.

SUA vor sa preleveze si stocheze date ADN de la imigrantii care intra ilegal in tara

Guvernul american preconizeaza sa preleveze ADN de la toti imigrantii detinuti care au intrat ilegal in Statele Unite, dezvaluie oficiali din cadrul administratiei lui Donald Trump, relateaza AFP.

Statele Unite a primit unda verde pentru a impune taxe vamale de cateva miliarde de dolari Uniunii Europene. Cum a raspuns Comisia Europeana

Organizatia Mondiala a Comertului OMC) a dat, miercuri, unda verde Statelor Unite sa impuna taxe vamale pe exporturile Uniunii Europene din cauza subventionarii de catre aceasta a companiei Airbus. Taxele.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2906 seconds )