Libnet.ro
UNICEF

23:45

Statele Unite bombardeaza obiective ale Statului Islamic din Irak

Antena3 Antena3,
Statele Unite bombardeaza obiective ale Statului Islamic din Irak

Statele Unite au bombardat obiective ale artileriei Statului Islamic din Irak, care amenintau personalul american din Erbil, in Kurdistanul irakian, a anuntat vineri Pentagonul, citat de AFP. Avioane militare. continuă pe Antena3

Statele Unite au bombardat artileria Statului Islamic din Irak

Statele Unite au bombardat pozitiile de artilerie ale Statului Islamic din Irak care amenintau personalul american din Erbil, in Kurdistanul irakian, a anuntat vineri Pentagonul, citat de AFP.

Statele Unite au bombardat pozitii ale jihadistilor Statului Islamic din Irak. Armata britanica va parasuta alimente pentru refugiatii irakieni

Statele Unite ale Americii au bombardat pozitii de artilerie ale Statului Islamic SI) din Irak care amenintau personalul american cu baza la Erbil, in Kurdistanul irakian, a anuntat vineri Pentagonul. Britanicii se vor alatura si ei si vor parasuta alimente pentru civilii care au fugit din calea jihadistilor.

Americanii BOMBARDEAZA artileria Statului Islamic din Irak

Statele Unite au bombardat obiective ale artileriei Statului Islamic din Irak, care amenintau personalul american din Kurdistan, a anuntat vineri Pentagonul, citat de AFP, relateaza Mediafax.

SUA au bombardat pozitii ale jihadistilor din Irak. Armata britanica va parasuta alimente pentru refugiatii irakieni

Statele Unite ale Americii au bombardat pozitii de artilerie ale Statului Islamic SI) din Irak care amenintau personalul american cu baza la Erbil, in Kurdistanul irakian, a anuntat vineri Pentagonul. Britanicii se vor alatura si ei si vor parasuta alimente pentru civilii care au fugit din calea jihadistilor.

Ofensiva Statului Islamic in Irak: 100.000 de refugiati crestini, jihadistii au indepartat crucile de pe biserici, anunta Biserica Catolica Caldeeana

Jihadistii membri ai Statului islamic au preluat joi controlul asupra mai multor orase din nordul Irakului provocand plecarea din regiune a circa 100. 000 de crestini. Militantii islamisti au indepartat crucile de pe biserici, a declarat joi patriarhul caldeean Louis Sako, evocand un dezastru umanitar, transmite AFP.

Fasia Gaza: Statele Unite ale Americii vor participa la discutiile din Egipt

Statele Unite ale Americii au anuntat marti ca vor participa probabil la negocierile dintre israelieni si palestinieni, la Cairo, asigurand ca au jucat un rol important in acordul de incetare a focului din Fasia Gaza, informeaza AFP.

Extremistii din cadrul Statului Islamic au capturat barajul din Mosul: O ruptura instantanee ar determina pierderi de vieti omenesti si pagube considerabile

Extremistii din cadrul Statului Islamic SI) au capturat joi cel mai mare baraj din Irak, situat la nord de Mosul, si controleaza astfel aprovizionarea cu apa si electricitate a unei zone vaste, au anuntat vineri.

Kurzii din Irak, Siria si Turcia lupta impreuna impotriva Statului Islamic

Kurzii din Irak, Siria si Turcia s-au unit si lupta impreuna cu jihadistii Statului Islamic pentru a oferi ajutor miilor de civili blocati in muntii din nordul Irakului.

SRI: Atac cibernetic asupra mai multor institutii ale statului/ Kaspersky: Operatiunea de spionaj cibernetic Epic Turla tinteste institutii guvernamentale romanesti. Romania, pe primul loc in lume la numarul de site-uri infectate care sustin atacul

Mai multe institutii ale statului roman au fost tinta unor atacuri informatice, a confirmat purtatorul de cuvant al SRI, Sorin Sava, pentru RomaniaTV, precizand ca Serviciul Roman de Informatii este in alerta. Kaspersky informeaza, intr-un comunicat de presa ca operatiunea de spionaj cibernetic Epic Turla ataca institutii guvernamentale din Romania si ca tara noastra se afla pe primul loc in lume la numarul de site-uri infectate care sustin atacul Epic Turla in acest moment. Pe teritoriul Romaniei au fost identificate 15 victime, printre acestea numarandu-se doua ministere, doua alte institutii guvernamentale, companii private, precum si utilizatori de internet rezidential sau mobil.

Statele Unite acuza Rusia ca intentioneaza sa intervina militar in estul Ucrainei

Rusia intentioneaza sa se foloseasca de pretextul situatiei umanitare grave din estul Ucrainei pentru a interveni si mai mult in aceasta regiune, afirma ambasadorul Statelor Unite la ONU, Samantha.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )