Libnet.ro
UNICEF

05:15

Fasia Gaza: Statele Unite ale Americii vor participa la discutiile din Egipt

Hotnews Hotnews,
 Fasia Gaza: Statele Unite ale Americii vor participa la discutiile din Egipt

Statele Unite ale Americii au anuntat marti ca vor participa probabil la negocierile dintre israelieni si palestinieni, la Cairo, asigurand ca au jucat un rol important in acordul de incetare a focului din Fasia Gaza, informeaza AFP. continuă pe Hotnews

Seful diplomatiei palestiniene: Exista dovezi clare ale crimelor de razboi comise de Israel in Fasia Gaza

Ministrul de Externe palestinian Riad al-Malki a declarat marti, dupa o intalnire cu procurorii Curtii Penale Internationale, ca exista dovezi clare ca Israelul a comis crime de razboi in Fasia Gaza, informeaza Reuters.

Toti militarii israelieni au parasit Fasia Gaza, dupa ce marti la ora 8:00 a intrat in vigoare un armistitiu de 72 de ore

Toti militarii israelieni au parasit Fasia Gaza, a anuntat marti armata israeliana. Toate fortele noastre au iesit din Gaza, a declarat generalul Moti Almoz, purtatorul de cuvant al armatei, pentru postul de radio militar. Armata israeliana se va retrage complet din Fasia Gaza, imediat dupa intrarea in vigoare a armistitiului, marti, la ora locala 8:00 8:00 ora Romaniei), anuntase anterior un purtator de cuvant al armatei.

Israelul a retras toate trupele militare din Fasia Gaza

Toti militarii israelieni au parasit Fasia Gaza, a anuntat marti armata israeliana, citata de AFP. Toate fortele noastre au iesit din Gaza, a declarat generalul Moti Almoz, purtatorul de cuvant al.

ONU, ingrijorata de intensificarea antisemitismului din cauza ofensivei in Fasia Gaza

Secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, s-a declarat ingrijorat de o potentiala crestere a antisemitismului, in special in Europa, pe fondul ofensivei militare a Israelului in Fasia Gaza.

Militarul israelian dat disparut de vineri in Fasia Gaza este mort - armata

In varsta de 23 de ani, sublocotenentul Goldin a fost dat disparut dupa un atac desfasurat de un comando palestinian in Fasia Gaza.

Armata israeliana respecta armistitiul: toti militarii s-au restras din Fasia Gaza

Toti militarii israelieni au parasit Fasia Gaza, a anuntat marti armata israeliana, citata de AFP.

Israelul isi retrage armata din Fasia Gaza

Armata israeliana se va retrage complet din Fasia Gaza, a anuntat un purtator de cuvant al armatei, citat de AFP. Retragerea va avea loc imediat dupa intrarea in vigoare a armistitiului, marti, la ora locala.

Armata israeliana se va retrage total din Fasia Gaza

Armata israeliana se va retrage complet din Fasia Gaza, imediat dupa intrarea in vigoare a armistitiului, astazi, la ora locala 8 8 ora Romaniei), a anuntat un purtator de cuvant al armatei, Peter Lerner, citat de AFP.

Armata israeliana isi anunta retragerea totala din Fasia Gaza

Armata israeliana se va retrage complet din Fasia Gaza, imediat dupa intrarea in vigoare a armistitiului, marti, la ora locala 08. 00 ora Romaniei), a anuntat un purtator de cuvant al armatei, citat de AFP.

Armata israeliana a reluat operatiunile militare in Fasia Gaza

Armata israeliana a reluat, luni dupa-amiaza, operatiunile in Fasia Gaza, dupa un armistitiu umanitar de sapte ore, relateaza AFP. Premierul Benjamin Netanyahu afirmand ca ofensiva impotriva miscarii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )