Libnet.ro
UNICEF

14:30

Statele Unite considera ca Viktor Ianukovici a pierdut orice legitimitate

B1 B1,
Statele Unite considera ca Viktor Ianukovici a pierdut orice legitimitate

Presedintele demis Viktor Ianukovici nu mai are nicio legitimitate sa conduca Ucraina, considera Departamentul de Stat al Statelor Unite, citat de AFP. Consideram ca Viktor Ianukovici a pierdut legitimitatea. continuă pe B1

Viktor Ianukovici se considera in continuare presedintele Ucrainei: Aceste cere Moscovei sa ii garanteze securitatea

Viktor Ianukovici, destituit saptamana trecuta de Rada Suprema se considera in continuare presedintele Ucrainei si cere Rusiei sa-i garanteze securitatea, scriu agentiile de presa ruse. Acesta se considera.

Viktor Ianukovici cere Rusiei sa ii garanteze securitatea

Presedintele ucrainean demis sambata de Parlament, Viktor Ianukovici, a declarat ca se considera in continuare presedintele Ucrainei si a cerut Moscovei sa ii garanteze securitatea, au anuntat joi agentiile ruse, citate de AFP si date publicitatii de.

Unde a fugit Viktor Ianukovici. Presedintele demis al Ucrainei va sustine o conferinta de presa

Presedintele demis al Ucrainei, Viktor Ianukovici, se afla in Rusia, relateaza agentiile de presa din aceasta tara. Ianukovici va sustine, vineri, o conferinta de presa din Rusia. Viktor Ianukovici a.

Kliciko cere Rusiei sa nu-i acorde azil lui Viktor Ianukovici.

Vitali Kliciko, candidat la alegerile prezidentiale anticipate din Ucraina, a cerut Moscovei sa nu ii acorde azil fostului presedinte Viktor Ianukovici, intr-un interviu pentru presa germana, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Mandat international de arestare pe numele lui Ianukovici In acest moment, se discuta intens despre faptul cum se va comporta Rusia cu Ianukovici. Nu pot decat sa-l avertizez pe presedintele rus impotriva unei idei) de a-l primi pe Ianukovici si de a acorda .

Viktor Ianukovici era pregatit sa foloseasca trupe armate pentru a strivi protestatarii ucraineni

Presedintele ucrainenan Viktor Ianukovici era pregatit sa mobilizeze mii de soldati pentru a strivi protestatarii din Euromaidan, inainte de a fi demis, sambata, de parlament, arata o serie de documente gasite de activisti in apropiere de resedinta oficiala a Lui Ianukovici. Autenticitatea documentelor inca nu poate fi confirmata.

Vitali Kliciko cere Moscovei sa nu-i acorde azil lui Viktor Ianukovici

Fostul campion mondial la box Vitali Kliciko, candidat la alegerile prezidentiale anticipate din Ucraina, a avertizat Moscova impotriva unei idei de a acorda azil fostului presedinte Viktor Ianukovici. in acest.

Ministrul polonez de Externe: Viktor Ianukovici a fost convins sa semneze acordul cu opozitia dupa o discutie cu Putin

O convorbire telefonica intre presedintele ucrainean Viktor Ianukovici si omologul sau rus, Vladimir Putin, ar putea fi elementul care a provocat schimbarea de atitudine a lui Ianukovici, in sensul acceptarii alegerilor anticipate, este de parere ministrul polonez de Externe, Radoslaw Sikorski, potrivit BBC.

Presa rusa: Viktor Ianukovici este in Rusia. Kremlinul sustine ca nu are informatii

Presedintele demis al Ucrainei, Viktor Ianukovici, se afla in Moscova, afirma surse citate de presa rusa, insa Kremlinul sustine ca nu are informatii in acest sens. Potrivit agentiei ruse RBK, Ianukovici a.

De ce Viktor Ianukovici nu poate fi judecat de Curtea Penala Internationala de la Haga

Parlamentul de la Kiev a decis sa sesizeze Curtea Penala Internationala CPI) in cazul presedintelui demis Viktor Ianukovici pentru ca ar fi dat ordin sa se traga in protestatarii din Piata Independentei. Cu toate acestea, este foarte putin probabil ca Ianukovici, pe care nimeni nu l-a mai vazut de sambata, sa apara vreodata in fata tribunalului international.

Revolutia din Ucraina: Unde se ascunde Viktor Ianukovici?

Presedintele demis al Ucrainei, Viktor Ianukovici, este de negasit de cateva zile, mai precis de vineri, din momentul in care a parasit capitala tarii, Kiev. Acestea sunt locurile in care presa a speculat ca s-ar fi putut refugia fostul presedinte al.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2857 seconds )