Libnet.ro
UNICEF

20:00

Statele Unite critica din nou decizia Rusiei de a utiliza o baza militara iraniana

Hotnews Hotnews,
 Statele Unite critica din nou decizia Rusiei de a utiliza o baza militara iraniana

Decizia Rusiei de a utiliza o baza militara din Iran pentru a efectua raiduri aeriene in Siria nu contribuie la incetarea ostilitatilor, atrage atentia Departamentul de Stat american. continuă pe Hotnews

PricewaterhouseCoopers lupta pentru supravietuire intr-un proces din Statele Unite

Au fost odata cinci mari companii internationale de audit, consultanta fiscala si contabila. Arthur Andersen a disparut in 2002, dupa ce a fost condamnata pentru implicarea in frauda pusa la cale de compania Enron. De atunci au ramas patru giganti pe aceasta piata, PricewaterhouseCoopers PwC), Deloitte Touche Tohmatsu, Ernst and Young si KPMG, iar unii dintre cei mai mari clienti ai lor sunt institutiile financiare. Bloomberg si Financial Times au scris recent ca PricewaterhouseCoopers a fost chemata in judecata pentru ca nu a detectat un caz de frauda care a condus la colapsul unei banci in timpul crizei financiare globale. FT apreciaza ca procesul din Statele Unite poate aduce mai multe firme de audit in bataia focului.

Prietenie mare intre Statele Unite si Rusia: Fiica lui Trump si iubita lui Putin, vacanta impreuna in statiunea croata Dubrovnik (FOTO)

Prietenie mare intre Statele Unite si Rusia. intre fiica lui Donald Trump si iubita lui Vladimit Putin mai bine zis. Cum Trump si-a exprimat de mai multe ori admiratia pentru presedintele rus, iata.

Ministrul rus al Apararii evoca o posibila cooperare militara intre Rusia si Statele Unite la Alep

Rusia si Statele Unite sunt pe cale sa inceapa o operatiune militara comuna contra unor grupari rebele din Alep, relateaza agentia de presa RIA Novosti, care il citeaza pe ministrul rus al Apararii Serghei Soigu.

EXCLUSIV. Medicii ameninta din nou cu proteste, in scandalul garzilor

Medicii si organizatiile sindicale care ii reprezinta sunt din nou pe punctul de a declansa o revolta in sistem dupa ce Ministerul Sanatatii a lansat in dezbatere publica, pana pe 29 septembrie, proiectul de ordin pentru modificarea si completarea Regulamentului privind timpul de munca, organizarea si efectuarea garzilor in unitatile publice din sectorul sanitar, aprobat prin Ordinul ministrului sanatatii nr.

Donald Trump agita din nou fantasma fraudei electorale in SUA

Candidatul republican la Casa Alba, Donald Trump, a agitat din nou fantasma unei posibile fraude electorale la scrutinul prezidential din noiembrie, afirmand ca singura modalitate prin care ar putea fi invins in statul-cheie Pennsylvania este cu viclesuguri, relateaza agentia EFE.

Noi tensiuni SUA Rusia, dupa ce Moscova a decis sa foloseasca o baza militara iraniana

Decizia Rusiei de a utiliza o baza militara din Iran pentru a efectua raiduri aeriene in Siria nu contribuie la incetarea ostilitatilor, atrage atentia Departamentul de Stat.

Tornada de foc surprinsa in Statele Unite VIDEO

Pompierii din Oregon au surprins o tornada de foc, in timp ce incercau sa stinga flacarile de pe un teren din Cornelius, la 15 kilometri de Portland. Incendiul s-a transformat rapid intr-o.

Avioane rusesti bombardeaza din nou pozitiile ISIS, decoland pentru a doua zi consecutiv din IRAN

Avioane de lupta SU-34 ale Rusiei, decolate de la baza aeriana Hamadan din Iran, au intreprins miercuri, pentru a doua zi consecutiv, lovituri asupra unor tinte ale organizatiei jihadiste Stat Islamic in Siria.

Subiectele Zilei: ASF cumpara servicii de rezervare bilete de avion de 667.000 de lei; Medicii ameninta din nou cu proteste, in scandalul garzilor; A consolidat pe banii sai malul lacului Siutghiol, iar Primaria Navodari vrea sa-l taxeze cu 4 milioane de

De ce se proclama ortodocsii buricul religios al pamantului. Sa nu facem lectura de tip ISIS din Sfintele Scripturi!Multi preoti si. Pentru Cumintenia Pamantului s-au strans doar 562. 117 euro. Ce se intampla cu banii donati daca nu se atinge tinta de 6 milioane.

Din nou haos cu taxiurile la Gara de Nord: Din ce in ce mai multi calatori reclama ca nu gasesc masini la comanda, in timp ce taxiurile stau in statia de la coloane la agatat pasageri

Comandarea unui taxi pe cale oficiala la Gara de Nord a devenit o misiune aproape imposibila in ultima perioada: sistemele cu touchscreen din interiorul Garii fie nu merg, fie nu gasesc niciun taxi pentru comanda, iar incercarile prin aplicatiile mobile sau direct in centrala cu greu reusesc sa gaseasca o masina libera. In tot acest timp, in fata Garii de Nord stau mai multe taxiuri pregatite sa agate cu preturi umflate pasagerii disperati ca dupa incheierea programului RATB si Metrorex nu au alta cale sa ajunga acasa sau in alte zone din Bucuresti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )