Libnet.ro
UNICEF

08:45

Statele Unite au impus noi sanctiuni impotriva Iranului

România Liberă România Liberă,
Statele Unite au impus noi sanctiuni impotriva Iranului

Statele Unite au anuntat joi noi sanctiuni impotriva Iranului, vizand 11 entitati si persoane care ii sprijina pe Gardienii Revolutiei din Republica Islamica ori sunt angajate in atacuri cibernetice impotriva sistemului financiar american. continuă pe România Liberă

ONU adopta noi sanctiuni impotriva Coreei de Nord

Consiliul de Securitate al ONU a adoptat, marti rezolutia inaintata de Statele Unite care prevede impunerea de noi sanctiuni impotriva Coreei de Nord, la o saptamana dupa ce regimul de la.

SUA au anuntat noi sanctiuni vizand Iranul

Statele Unite au anuntat joi noi sanctiuni aplicate Iranului, vizand 11 entitati sau persoane care sustin Gardienii Revolutiei sau care sunt implicate in atacuri informatice asupra sistemului financiar american, relateaza AFP.

Regimul de la Phenian, vizat de noi sanctiuni. Coreea de Nord va primi mai putine gaze naturale si petrol

Consiliul de Securitate al ONU a adoptat, luni, in unanimitate si la initiativa Statelor Unite, noi sanctiuni impotriva regimului de la Phenian. Astfel, Coreei de Nord ii va fi interzis exportul de textile si i se va reduce aprovizionarea cu petrol si gaze naturale.

Consiliul de Securitate al ONU a aprobat in unanimitate noi sanctiuni impotriva Coreei de Nord

Consiliul de Securitate al ONU a aprobat, printr-un vot unanim, noi sanctiuni impotriva Coreei de Nord ce impun o interdictie asupra exporturilor de textile si o limita asupra importurilor de titei, ca raspuns la ultimul test nuclear desfasurat de Phenian, informeaza Reuters.

Coreea de Nord ameninta ca va scufunda Japonia si va transforma Statele Unite in cenusa si intuneric

Coreea de Nord a amenintat ca va scufunda Japonia si a declarat ca SUA ar trebui batute pana la moarte ca pe un caine turbat, dupa ce cele doua tari au deschis drumul catre noi sanctiuni din partea Consiliului de Securitate al ONU ca raspuns la testul nuclear recent al regimului, relateazaThe guardian.

Statele Unite au in vedere dezvoltarea unor minibombe nucleare

Casa Alba are in vedere dezvoltarea de noi arme tactice, cu efecte mai limitate decat bombele termonucleare traditionale. Potrivit expertilor, aceasta va avea o importanta deosebita pentru Statele Unite, in contextul descurajarii potentialelor rivali nucleari, precum Rusia si Coreea de Nord.

FOTO VIDEO Statele Unite comemoreaza 16 ani de la atacurile teroriste de la 11 septembrie. Ce impact a avut 9/11 asupra politicii SUA

Statele Unite comemoreaza, luni, 16 ani de la atentantul de la 11 septembrie 2001. Prabusirea turnurilor World Trade Center, un simbol al puterii economice a Statelor Unite, a reprezentat o lovitura fara precedent pentru americani, iar inceputul noului mileniu imbraca haina luptei impotriva terorismului.

Consiliul de Securitate al ONU va vota luni seara noi sanctiuni pentru Coreea de Nord

Consiliul de Securitate al ONU urmeaza sa voteze luni seara, dupa ora 22:00 GMT 1:00 ora Romaniei - n. red. ), proiectul de rezolutie privind impunerea de noi sanctiuni economice pentru Coreea de Nord, scrie AFP.

16 ani de la 11 septembrie 2001: Statele Unite isi plang mortii, in timp ce terorismul ramane o amenintare

Statele Unite comemoreaza astazi 16 ani de la atentatele din 11 septembrie 2001, o zi sangeroasa care a tulburat profund societatea americana si a marcat politica mondiala la inceputul noului mileniu.

Statele Unite cer postului de televiziune rusesc RT sa isi declare activitatea

Ministerul Justitiei din Statele Unite a cerut postului de televiziune Russia Today sa se supuna unei legi care obliga companieile care reprezinta o tara sa-si declare activitatile autoritatilor. Astfel, autoritatile de la Washington pun presiune asupra unui canal media, considerat drept un instrument de propaganda al Kremlinului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )