Libnet.ro
UNICEF

10:00

SUA au anuntat noi sanctiuni vizand Iranul

Adevărul Adevărul,
SUA au anuntat noi sanctiuni vizand Iranul

Statele Unite au anuntat joi noi sanctiuni aplicate Iranului, vizand 11 entitati sau persoane care sustin Gardienii Revolutiei sau care sunt implicate in atacuri informatice asupra sistemului financiar american, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Statele Unite au impus noi sanctiuni impotriva Iranului

Statele Unite au anuntat joi noi sanctiuni impotriva Iranului, vizand 11 entitati si persoane care ii sprijina pe Gardienii Revolutiei din Republica Islamica ori sunt angajate in atacuri cibernetice impotriva sistemului financiar american.

ONU adopta noi sanctiuni impotriva Coreei de Nord

Consiliul de Securitate al ONU a adoptat, marti rezolutia inaintata de Statele Unite care prevede impunerea de noi sanctiuni impotriva Coreei de Nord, la o saptamana dupa ce regimul de la.

Regimul de la Phenian, vizat de noi sanctiuni. Coreea de Nord va primi mai putine gaze naturale si petrol

Consiliul de Securitate al ONU a adoptat, luni, in unanimitate si la initiativa Statelor Unite, noi sanctiuni impotriva regimului de la Phenian. Astfel, Coreei de Nord ii va fi interzis exportul de textile si i se va reduce aprovizionarea cu petrol si gaze naturale.

Consiliul de Securitate al ONU va vota luni seara noi sanctiuni pentru Coreea de Nord

Consiliul de Securitate al ONU urmeaza sa voteze luni seara, dupa ora 22:00 GMT 1:00 ora Romaniei - n. red. ), proiectul de rezolutie privind impunerea de noi sanctiuni economice pentru Coreea de Nord, scrie AFP.

Coreea de Nord si-a intensificat atacurile cibernetice pentru a fura monede virtuale, pe fondul noi sanctiuni internationale

Coreea de Nord este suspectata ca si-a intensificat atacurile cibernetice pentru a fura monede virtuale, cu scopul de a obtine devize si a ocoli astfel sanctiuni din ce in ce mai puternice impotriva sa, afirma specialisti in securitate cibernetica, citati de AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )