Libnet.ro
UNICEF

17:45

Statele Unite au nceput sa trimita napoi n Mexic migranti care solicita azil

Hotnews Hotnews,
 Statele Unite au nceput sa trimita napoi n Mexic migranti care solicita azil

Statele Unite au inceput sa sa trimita inapoi in Mexic migranti solicitanti de azil, pe durata examinarii dosarului lor de catre justitia americana, a anuntat marti ambasada americana la Ciudad de Mexico, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Explicatiile Politiei Romane in cazul infractorului urmarit international, preot ortodox in Statele Unite

Politia Romana il cauta din 2017 pe un infractor condamnat definitiv la zece ani de inchisoare. in acest timp, cel cautat a slujit ca preot ortodox in Statele Unite.

Cinci ofiteri de politie au fost mpuscati n Statele Unite

Cinci ofiteri de politie au fost impuscati luni in orasul Houston din statul american Texas, in timpul unor perchezitii, au anuntat oficialii locali, fara sa mentioneze starea in care sunt acestia, relateaza Reuters.

Statele Unite au ridicat sanctiunile impuse Rusal

Administratia presedintelui american Donald Trump a ridicat ieri sanctiunile impuse producatorului de aluminiu Rusal si altor companii care au legaturi cu miliardarului Oleg Deripaska, in pofida tentativelor din Congres, coordonate de catre democrati, de a mentine restrictiile, transmite Reuters.

Calcul inspaimantator: Rusii anunta de cate rachete Sarmat au nevoie pentru a distruge Statele Unite

Un expert militar scrie in saptamanalul Zvezda de cate rachete RS-28 Sarmat are nevoie Rusia pentru a omori populatia Statelor Unite.

Calcul infiorator: Rusii anunta de cate rachete Sarmat au nevoie pentru a distruge Statele Unite

Un expert militar scrie in saptamanalul Zvezda de cate rachete RS-28 Sarmat are nevoie Rusia pentru a omori populatia Statelor Unite.

De ce au anulat Statele Unite sanctiunile impuse firmelor oligarhului rus Oleg Deripaska

Departamentul Trezoreriei Statelor Unite a anuntat ca sanctiunile impuse companiilor afiliate oligarhului rus Oleg Deripaska au fost ridicate. Motivul: producatorul-gigant de aluminiu Rusal si alte doua companii au redus cota actiunilor detinuta direct sau indirect de Oleg Deripaska si au intrerupt controlul acestuia asupra lor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )