Libnet.ro
UNICEF

01:05

Statele Unite salveaza de la faliment General Motors, dar pierd 11,2 miliarde de dolari

Adevărul Adevărul,
Statele Unite salveaza de la faliment General Motors, dar pierd 11,2 miliarde de dolari

Trezoreria Statelor Unite a inregistrat pierderi de 11,2 miliarde de dolari prin salvarea de la faliment a General Motors GM), potrivit unui raport prezentat Congresului american de seful programului de salvare a companiilor aflate in dificultate, informeaza Bloomberg. continuă pe Adevărul

Vladimir Putin: Statele Unite au orchestrat criza din Ucraina doar ca initial au stat in umbra

Presedintele rus Vladimir Putin a adeclarat, marti seara, ca pozitia adoptata de Washington in reglementarea crizei din Ucraina indica faptul ca Statele Unite ale Americii au stat la originea crizei care.

Statele Unite considera acte de terorism violentele din estul Ucrainei

Statele Unite au catalogat drept acte de terorism violentele comise de insurgenti prorusi in estul Ucrainei, inclusiv rapirea observatorilor Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE).

Cine sunt persoanele si companiile supuse noilor sanctiuni impuse de Statele Unite

Statele Unite au anuntat luni noi sanctiuni impotriva a 7 demnitari rusi si a 17 societati comerciale, acuzand Rusia ca nu a facut nimic pentru a-si indeplini obligatiile asumate prin acordul de la Geneva privind detensionarea situatiei din Ucraina. Iata mai jos lista acestor companii si persoane.

Bilantul victimelor tornadelor din Statele Unite a ajuns la 35 morti

Cel putin 35 de persoane au murit din cauza tornadelor care s-au produs duminica si luni in sudul si in centrul Statelor Unite, relateaza CNN. Tornadele au provocat pagube importante in cel putin sase.

Bilantul victimelor tornadelor produse in Statele Unite a ajuns la 29 morti

Cel putin 29 de persoane au murit, luni, dupa ce noi tornade au afectat sud-estul Statelor Unite, arata cel mai recent bilant publicat, relateaza NBC. Mai multe tornade au traversat nordul statului Alabama si au.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,256 seconds )