Libnet.ro
UNICEF

14:45

Statele Unite nu sunt convinse daca Rusia a incheiat utilizarea bazei aeriene din Iran

Hotnews Hotnews,
 Statele Unite nu sunt convinse daca Rusia a incheiat utilizarea bazei aeriene din Iran

Departamentul de Stat al SUA a declarat ca a vazut rapoarte care spun ca Rusia si-a incheiat activitatea la o baza aeriana din Iran, pentru a efectua lovituri impotriva militantilor sirieni, dar nu este inca sigur daca Rusia a incheiat aceasta activitate, informeaza Reuters. continuă pe Hotnews

Premierul turc Binali Yildirim: Statele Unite sunt partenerul nostru strategic, nu dusmanul nostru

Statele Unite sunt partenerul nostru strategic, nu dusmanul nostru, a afirmat sambata premierul turc Binali Yildirim, facand un apel la inlaturarea tensiunilor intr-un moment in care relatiile dintre cele doua tari sunt afectate de cererea Ankarei de extradare a predicatorului Fethullah Gulen, aflat in exil in SUA, scrie AFP.

Statele Unite si Rusia, la un pas de a incheia un acord de cooperare militara

Statele Unite si Rusia mai au cativa pasi pana la parafarea unei colaborari militare in lupta impotriva retelei teroriste Stat Islamic in Siria. Astfel, conform secretatului de.

Statele Unite ale Americii sunt &171;partenerul nostru strategic, nu inamicul nostru &187;

Statele Unite ale Americii sunt partenerul nostru strategic, nu inamicul nostru, a declarat sambata premierul turc Binali Yildirim, intr-un moment in care relatiile intre cele doua tari sunt marcate de tensiuni dupa cererea Ankarei de extradare din SUA a clericului Fetullah Gulen, pe care autoritatile turce il acuza ca s-ar afla in spatele tentativei de puci esuate din 15 iulie, relateaza AFP.

Aur pentru Statele Unite la baschet: Nationala masculina a castigat confortabil finala olimpica cu Serbia

Statele Unite au invins cu 96 la 66 Serbia in finala olimpica a turneului de baschet masculin. Kevin Durant a facut sigur aurul olimpic pentru vedetele din NBA, marcand 30 de puncte in meciul de.

Mihail Gorbaciov: Statele Unite isi exporta democratia pe plan mondial ca pe niste pliculete de cafea

Statele Unite isi exporta democratia in lume ca pe niste pliculete de cafea, a apreciat fostul lider sovietic Mihail Gorbaciov, intr-un interviu acordat agentiei de presa Interfax, cu ocazia implinirii vineri a 25 de ani de la puciul din august de la Moscova.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )