Libnet.ro
UNICEF

08:30

Statele Unite sunt pregatite sa apere Japonia, afirma John Kerry

Hotnews Hotnews,
 Statele Unite sunt pregatite sa apere Japonia, afirma John Kerry

Secretarul american de Stat John Kerry a afirmat vineri ca tara sa este pregatita sa-si apere aliatul japonez in cazul unui conflict cu China, in conditiile in care Beijingul si Tokyo isi disputa un arhipelag din Marea Chinei Orientale, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Statele Unite sunt pregatite sa apere Japonia in cazul unui conflict armat cu statul chinez

Secretarul de Stat american, John Kerry a declarat vineri ca Statele Unite sunt pregatite sa apere Japonia, o tara aliata, in cazul unui conflict militar cu China in contextul tensiunilor teritoriale din Marea Chinei de Est dintre Tokyo si Beijing, informeaza AFP.

Kerry: SUA sunt pregatite sa apere Japonia in cazul unui conflict cu China

Statele Unite sunt pregatite sa apere Japonia, in cazul unui conflict militar cu China, avertizeaza secretarul de Stat american, John Kerry, in contextul tensiunilor teritoriale din Marea Chinei de Est dintre Tokyo si Beijing.

Kerry: SUA, pregatite sa apere Japonia, in cazul unui conflict cu China.

Secretarul de Stat american, John Kerry, a avertizat ca Statele Unite sunt pregatite sa apere Japonia in cazul unui conflict militar cu China, in contextul tensiunilor teritoriale din Marea Chinei de Est dintre Tokyo si Beijing, relateaza Mediafax. Citeste si: Trei nave chineze, in apele teritoriale disputate de China si Japonia In cursul unei intrevederi cu ministrul nipon de Externe, Fumio Kishida, John Kerry, care are programata o vizita in China saptamana viitoare, a invocat un tratat din .

Declaratia care ii va infuria pe chinezi. Suntem pregatiti sa aparam Japonia, in cazul unui conflict cu China

Statele Unite sunt pregatite sa apere Japonia, o tara aliata, in cazul unui conflict militar cu China, avertizeaza secretarul de Stat american, John Kerry, in contextul tensiunilor teritoriale din Marea Chinei de.

Mii de curse aeriene au fost anulate in Statele Unite din cauza viscolului

Mii de curse aeriene au fost anulate in Statele Unite din cauza viscoluluiPeste 2. 900 de curse aeriene au fost anulate, miercuri, in Statele Unite din cauza viscolului care afecteaza centrul si nord-vestul.

Fenomenele meteo fac ravagii in Statele Unite si Europa. Un sat din Marea Britanie s-a transformat in insula

Iarna face ravagii in Statele Unite si Europa. A nins ore in sir in mai multe zone din Statele Unite, unde sute de curse aeriene au fost blocate. in New York, nametii au blocat mai multe artere principale,.

Studiu: Exploatarea gazelor de sist risca sa agraveze penuriile de apa din Statele Unite

Exploatarea gazelor de sist in Statele Unite are loc in regiuni deja confruntate cu stres hidric si risca sa agraveze penuriile de apa, arata un studiu al grupului de organizatii Cere, citat de.

Sase echipe calificate la Cupa Mondiala vor participa la un turneu amical in Statele Unite

Sase echipe calificate la Cupa Mondiala din Brazilia, printre care si actuala campioana, Spania, vor particpa la un turneu amical care va avea loc intre 27 mai si 10 iunie in Statele Unite, a anuntat, luni, Major.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )