Libnet.ro
UNICEF

00:06

Statele Unite vor monitoriza activitatea finalizarii gazoductului Nord Stream 2

Hotnews Hotnews,
 Statele Unite vor monitoriza activitatea finalizarii gazoductului Nord Stream 2

Statele Unite vor monitoriza activitatea de finalizare a gazoductul Nord Stream 2 menit sa transporte gaz natural rusesc in Europa, iar daca asemenea activitate are loc, vor lua decizia de a sanctiona, a spus purtatorul de cuvant al Departamentului de stat american, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Antony Blinken, secretarul de stat american: Statele Unite sunt profund ingrijorate de condamnarea la inchisoare a lui Alexei Navalnii

Statele Unite sunt profund ingrijorate de condamnarea la inchisoare a opozantului Kremlinului Alexei Navalnii si au cerut din nou, marti, eliberarea imediata a acestuia, secretarul de Stat Antony Blinken afirmand ca Washingtonul va colabora indeaproape cu aliatii SUA in privinta modalitatilor prin care Rusia sa fie trasa la raspundere, transmite Reuters.

Furtuna de zapada in Statele Unite. Stratul de nea masoara peste doi metri in anumite regiuni FOTO

O furtuna de zapada puternica a lovit nord-estul Statelor Unite. in regiunile vizate, autoritatile iau in calcul inchiderea drumurilor si chiar evacuarea populatiei.

Joe Biden vrea sa dubleze salariul minim in Statele Unite

Joe Biden vrea sa dubleze salariul minim - care a ramas neschimbat de la 24 iulie 2009 - cu scopul a scoate milioane de americani din saracie, printr-o initiativa ambitioasa care se afla deja pe biroul legiuitorilor si care s-ar putea dovedi o adevarata revolutie sociala pentru cei mai nevoiasi locuitori ai Statelor Unite, o tara cu disparitati socio-economice tipatoare.

Premiera pentru regiunea Golfului: Emiratele Arabe Unite vor acorda cetatenie strainilor

Emiratele Arabe Unite au anuntat luni ca vor acorda cetatenie strainilor, fiind marcata astfel o premiera pentru regiunea Golfului. Anuntul reprezinta o schimbare majora de directie pentru o tara a.

Emiratele Arabe Unite vor acorda cetatenie strainilor, o premiera pentru regiunea Golfului

Emiratele Arabe Unite au anuntat luni ca vor acorda cetatenie strainilor, aceasta fiind o premiera pentru regiunea Golfului, transmite Reuters, preluata de news. ro.

Emiratele Arabe Unite vor acorda cetatenie strainilor, o premiera pentru regiunea Golfului

Emiratele Arabe Unite au anuntat luni ca vor acorda cetatenie strainilor, aceasta fiind o premiera pentru regiunea Golfului, transmite Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )