Libnet.ro
UNICEF

12:45

Statele Unite vor organiza n Polonia un summit dedicat Orientului Mijlociu / Pe agenda, influenta Iranului

Hotnews Hotnews,
 Statele Unite vor organiza n Polonia un summit dedicat Orientului Mijlociu / Pe agenda, influenta Iranului

Statele Unite vor organiza luna viitoare in Polonia un summit ministerial pentru promovarea stabilitatii in Orientul Mijlociu si care va fi centrat pe influenta Iranului, a anuntat seful diplomatiei americane Mike Pompeo, citat de AFP. continuă pe Hotnews

SUA si Polonia vor organiza impreuna un summit pentru Orientul Mijlociu

Statele Unite planuiesc sa gazduiasca impreuna cu Polonia, la Varsovia, un summit privind Orientul Mijlociu, in special Iranul, a informat Departamentul de Stat american vineri, scrie Reuters.

Israelul nu vinde avioane F-16 Croatiei, din cauza ca Statele Unite nu aproba tranzactia

Israelul nu va putea vinde Croatiei avioane de vanatoare F-16, din cauza ca Statele Unite nu aproba tranzactia, a declarat joi ministrul croat al apararii, Damir Krsticevic, citat de Reuters.

China face PASUL iNAPOI in negocierile comerciale cu Statele Unite

China a facut concesii majore in cadrul negocierilor purtate cu Statele Unite, la Beijing, menite sa rezolve disputa comerciala dintre cele doua state inceputa in 2018, relateaza Reuters, citand biroul.

Statele Unite promit redublarea eforturilor de contracarare a influentei daunatoare a Iranului

Statele Unite isi redubleaza eforturile diplomatice si comerciale pentru a contracara influenta daunatoare a Iranului, a declarat Secretarul de Stat american, Mike Pompeo, in cadrul unui discurs sustinut.

Mesajul Statelor Unite catre Iran: Statele Unite va da AFARA din Siria si ultimul soldat iranian

Statele Unite si aliatii sai vor face demersuri pentru a da afara din Siria si ultimul soldat iranian, a precizat, joi, secretarul de stat american, Mike Pompeo, relateaza BBC. in plus, Mike Pompeo a.

Statele Unite au angajat un roman pentru strategia de imagine a Americii in lume

Departamentul de Stat American a angajat compania Transiris, condusa de un roman, Silvian Centiu, si cu mai mult de jumatate din personal in Romania, pentru a crea strategia de imagine a Statelor Unite in.

Statele Unite au angajat un roman pentru strategia de imagine a Americii in lume

In 2018, Departamentul de Stat American echivalentul Ministerului de Externe din Romania), a angajat compania Transiris pentru a crea strategia de imagine a Statelor Unite in lume. Compania Transiris este condusa de un roman, Silvian Centiu, si are.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )