Libnet.ro
UNICEF

16:45

Statele Unite nu vor ramane tacute la situatia din Iran

Adevărul Adevărul,
Statele Unite nu vor ramane tacute la situatia din Iran

Casa Alba a declarat ca Statele Unite sunt foarte ingrijorate de rapoartele care sun ca Iranul a arestat cateva mii de protestatari, si ca a torturat si ucis o parte din cei aflati in detentie, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Statele Unite nu vor ramane tacute in ceea ce priveste situatia din Iran

Casa Alba a declarat ca Statele Unite sunt foarte ingrijorate de rapoartele potrivit carora Iranul a arestat cateva mii de protestatari si a torturat si ucis o parte din cei aflati in detentie, relateaza Reuters.

Statele Unite vor ancheta narcoterorismul Hezbollah

Justitia americana a anuntat joi crearea unei unitati speciale care va ancheta miscarea siita libaneza Hezbollah, acuzata ca se finanteaza prin trafic de droguri, scrie AFP.

Alerta in Statele Unite: Un incendiu a izbucnit la Trump Tower (FOTO)

Pompierii din Statele Unite sunt in alerta dupa ce un incendiu a izbucnit la Trump Tower din New York. Potrivit primelor informatii, nicio persoana nu este ranita, iar presedintele Donald Trump nu se afla i.

Alerta in Statele Unite: Un incendiu a izbucnit la Trump Tower (FOTO, VIDEO)

Pompierii din Statele Unite sunt in alerta dupa ce un incendiu a izbucnit la Trump Tower din New York. Potrivit primelor informatii, nicio persoana nu este ranita, iar presedintele Donald Trump nu se afla i.

Protestele din Iran: Scriitorul Paolo Coelho acuza lovituri de stat sprijinite de CIA

Protestele antiguvernamentale din Iran au intrat in a zecea zi. in acelasi timp, in mediul online a avut loc un schimb dur de replici intre fiul fostului sah al Iranului, cel inlaturat i.

De ce ramane NSA fara experti de top

Agentia de Securitate Nationala NSA) a Statelor Unite ale Americii a inceput sa aiba reale probleme legate de personalul calificat. incepand din 2015, NSA a pierdut sute de hackeri, ingineri si statisticieni cu vasta experienta in domeniu, scrie Washington Post, citand oficiali americani familiarizati cu situatia. Iar, potrivit lor, aceste plecari ar putea avea un impact semnificativ asupra sigurantei nationale.

Adrian Mitroi: Bancile comerciale nu vor da niciodata deponentilor din prajitura dobanzilor

Bancile comerciale nu vor da niciodata deponentilor din 039;prajitura dobanzilor039;, mai ales acum ca au asteptari inflationiste, a declarat, Adrian Mitroi, profesor de finante comportamentale la Academia de Studii Economice ASE), conform Agerpres. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )