Libnet.ro
UNICEF

05:15

O statuie uriasa a lui Buddha, care ar putea fi cea mai mare din lume, descoperita in China

Adevărul Adevărul,
O statuie uriasa a lui Buddha, care ar putea fi cea mai mare din lume, descoperita in China

O statuie uriasa a lui Buddha, care ar putea fi cea mai mare din lume, a fost descoperita in China. Sculptura, ce a ramas ascunsa timp de cateva mii de ani sub vegetatia din provincia Guizhou, are o inaltime de peste 50 de metri, informeaza Le Figaro. continuă pe Adevărul

O statuie uriasa a lui Buddha, care ar putea fi cea mai mare din lume, a fost descoperita in China

O statuie uriasa a lui Buddha, care ar putea fi cea mai mare din lume, a fost descoperita in China. Sculptura, ce a ramas ascunsa timp de cateva mii de ani sub vegetatia din provincia Guizhou, are o inaltime de peste 50 de metri, scrie News. ro, citand Le Figaro.

VIDEO. Pentagonul a facut publica filmarea exploziei bombei MOAB, cea mai puternica detinuta de armata SUA

Pentagonul a dat publicitatii un filmulet cu explozia bombei MOAB, cea mai mare bomba non-nucleara aflata in dotarea SUA. Din imagini prezentate pe Twitter se poate vedea cum explozia a fost una uriasa, iar suflul acesteia s-a propagat pe munte.

Emma Morano, cea mai batrana persoana din lume, a murit la varsta de 117 ani

Emma Morano, cea mai batrana persoana din lume, a murit la varsta de 117 ani, in Italia. Ea s-a nascut pe 29 noiembrie 1899 in regiunea Piemonte si era oficial ultima persoana nascuta in anii 1800, care a trait de-a lungul a trei secole, scrie BBC.

Cea mai batrana persoana din lume a murit. Emma Morano era ultima supravietuitoare a secolului XIX

Cea mai in varsta persoana din lume si ultima persoana in viata care a fost nascuta in anii 1800, a decedat, in Italia. Emma Morano a fost nascuta in 29 noiembrie,.

Cum arata Adriana Iliescu in tinerete. Cea mai varstnica mama din tara era de o frumusete rapitoare

Putina lume stie cum era cu ani in urma cea mai varstnica mama din tara. Povestea ei a facut inconjurul Romaniei si al lumii la data de 16 ianuarie 2005, cand fetita ei Eliza.

Cea mai batrana persoana din lume a murit la varsta de 117 ani (VIDEO)

Cea mai batrana persoana din lume a murit la varsta de 117 ani, informeaza The Guardian. Emma Morano s-a nascut pe 29 noiembrie 1899, in regiunea italiana Piemmont. Ea a primit oficial titlul de.

Cea mai frumoasa pilda a lui Arsenie Boca. Povestea ucigasului evadat care si-a dat libertatea pentru a ajuta o familie

Una dintre cele mai cunoscute pilde atribuite lui Arsenie Boca spune povestea unui criminal care evadase din temnita. Barbatul a renuntat insa la libertatea sa pentru a ajuta o familie sarmana, care il gazduise intr-o noapte.

PASTI 2017. Retete de friptura de miel. Cum sa faci cea mai buna friptura de miel

Fara doar si poate, friptura de miel e nelipsita de pe masa de Paste, fiind piesa de rezistenta o oricarei gospodine. Iata, mai jos 10 dintre cele mai gustoase, mai simple si mai rapide retete.

Care sunt cele mai comune traditii de Paste care au fost uitate

Daca va petreceti Pastele la Bratislava sau in imprejurimi, mai mult ca sigur veti da peste oameni care se pregatesc pentru traditionala lovire cu nuiaua de salcie a femeilor tinere din a doua zi de Pa.

Care este cel mai sanatos fruct din lume?

Cate fructe, atatea teorii. Si totusi exista un singur fruct despre care expertii in nutritie spun numai lucruri de bine, majoritatea considerandu-l cel mai sanatos din lume, scrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )