Libnet.ro
UNICEF

17:45

Statul Islamic a difuzat o inregistrare video in care militantii jihadisti decapiteaza 21 de crestini egipteni

Adevărul Adevărul,
Statul Islamic a difuzat o inregistrare video in care militantii jihadisti decapiteaza 21 de crestini egipteni

Statul Islamic a difuzat duminica o inregistrare video in care arata cum militantii jihadisti din cadrul gruparii decapiteaza 21 de crestini egipteni din Libia, relateaza Reuters si AFP. continuă pe Adevărul

Comandat iranian: Statul Islamic este aproape mort

Seful fortelor speciale Qods din cadrul Gardienilor Revolutiei a declarat ca, tinand cont de infrangerile grele suferite de Statul islamic si alte grupari teroriste care opereaza in Irak si Siria, aceste.

Statul Islamic este aproape mort

Seful fortelor speciale Qods din cadrul Gardienilor Revolutiei a declarat ca, avand in vedere infrangerile grele suferite de Statul Islamic SI) si alte grupari teroriste care opereaza in Irak si din Siria,.

Statul Islamic a preluat controlul asupra unui oras irakian si ameninta o baza unde se afla militari SUA

Insurgentii gruparii Statul Islamic au preluat controlul asupra orasului Al-Baghdadi, din vestul Irakului, amenintand o baza aeriana unde puscasii marini americani antreneaza trupe irakiene, au declarat oficiali citati de postul Al-Arabiya in pagina.

Statul Islamic a atacat o baza militara americana

Mai multi militari ai gruparii jihadiste Statul Islamic au atacat astazi o baza militara americana din Irak, dupa ce ieri islamistii cucerisera noi teritorii in zona, informeaza agentia DPA, citand mass media irakiene.

Teroristii de la gruparea Stat Islamic revendica DECAPITAREA a 21 de egipteni

Gruparea extremista sunnita Stat Islamic SI) a difuzat duminica o inregistrare video care prezinta decapitarea a 21 de barbati pe care ii prezinta ca fiind egipteni de confesiune crestina recent rapiti in .

Teroristii de la gruparea Stat Islamic revendica DECAPITAREA a 21 de egipteni crestini

Gruparea extremista sunnita Stat Islamic SI) a difuzat duminica o inregistrare video care prezinta decapitarea a 21 de barbati pe care ii prezinta ca fiind egipteni de confesiune crestina recent rapiti in .

Statul Islamic a cucerit un oras irakian si ameninta o baza militara americana

Militantii Statului Islamic sustin ca au preluat controlul asupra orasului Al-Baghdadi, din vestul Irakului si ameninta siguranta unor puscasi marini americani, care antreneaza trupe irakiene intr-o baza.

Statul Islamic a preluat controlul unui oras irakian si ameninta o baza unde se afla militari SUA

Insurgentii gruparii Stat Islamic au preluat controlul asupra orasului Al-Baghdadi, din vestul Irakului. Acestia ameninta o baza aeriana unde puscasii marini americani antreneaza trupe irakiene. Militantii.

Iubita teroristului Amedy Coulibaly, interviu intr-o revista a jihadistilor din Statul Islamic

Grupul terorist Stat Islamic sustine ca Hayat Boumeddiene, concubina lui Amedy Coulibaly, unul dintre autorii atacurilor de la Paris, a ajuns in Siria, aceasta acordand un interviu unei reviste islamiste, relateaza CNN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )