Libnet.ro
UNICEF

12:45

Statul Islamic distruge Moscheea al-Nuri de la Mosul, unde al-Baghdadi si-a proclamat califatul, anunta Guvernul irakian

Adevărul Adevărul,
Statul Islamic distruge Moscheea al-Nuri de la Mosul, unde al-Baghdadi si-a proclamat califatul, anunta Guvernul irakian

Luptatori din cadrul gruparii jihadiste Statul Islamic au distrus miercuri seara Moscheea al-Nuri de la Mosul si celebrul ei minaret inclinat, cu ajutorul unor explozivi pe care i-au plasat inauntru, a anuntat Ministerul irakian al Apararii, relateaza The Associated Press. continuă pe Adevărul

Armata irakiana anunta ca a incercuit Statul Islamic la Mosul

Armata irakiana a anuntat marti ca a incercuit bastionul gruparii jihadiste Statul Islamic in vechiul oras Mosul, dupa ce a cucerit un teritoriu situat la nord de oras, relateaza Reuters.

Statul Islamic a aruncat in aer Marea Moschee al-Nuri de la Mosul

Jihadistii de la Statul Islamic a aruncat in aer MareaMoschee al-NuridinMosul, Irak,potrivit militarilor irakieni. Este vorba de celebra moschee in care liderul gruparii Abu Bakr.

Statul Islamic ajunge in Balcani. Care sunt tarile vizate de teroristii de la ISIS

Serbia si Bosnia-Hertegovina, inclusiv Republika Srpska, ar putea deveni primele tinte din regiunea balcanica ale gruparii jihadiste Statul Islamic. Nici Croatia nu este scutita de riscuri. Avertismentul a fost la.

Avertisment pentru Statul Islamic: Iranul a lansat sase rachete in Siria si un mesaj DUR catre inamici

Iranul a tras rachete in Siria cu scopul de a-i pedepsi pe teroristii din gruparea Statul Islamic, dar si pentru a transmite un mesaj inamicilor sai - Arabia Saudita, Statele Unite si Israelul - .

Tarile din Balcani, vizate de Statul Islamic

Serbia si Bosnia-Hertegovina, inclusiv Republika Srpska, ar putea deveni primele tinte din regiunea balcanica ale gruparii jihadiste Statul Islamic. Nici Croatia nu este scutita de riscuri. Avertismentul a fost lansat de analistul pe teme de securitate Milan Mijalkovski, profesor la Universitatea din Belgrad, noteaza inserbia. info.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )