Libnet.ro
UNICEF

10:45

Avertisment pentru Statul Islamic: Iranul a lansat sase rachete in Siria si un mesaj DUR catre inamici

B1 B1,
Avertisment pentru Statul Islamic: Iranul a lansat sase rachete in Siria si un mesaj DUR catre inamici

Iranul a tras rachete in Siria cu scopul de a-i pedepsi pe teroristii din gruparea Statul Islamic, dar si pentru a transmite un mesaj inamicilor sai - Arabia Saudita, Statele Unite si Israelul - . continuă pe B1

VIDEO Iranul a tras, pentru prima oara in ultimii 30 de ani, sase rachete in Siria, un mesaj adresat inamicilor sai

Iranul a tras rachete in Siria cu scopul de a-i pedepsi pe teroristii din gruparea Statul Islamic, dar si pentru a transmite un mesaj inamicilor sai - Arabia Saudita, Statele Unite si Israelul - pe fonful unor puternice tensiuni regionale, relateaza AFP.

Iranul a tras, pentru prima oara in ultimii 30 de ani, sase rachete in Siria, un mesaj adresat inamicilor sai VIDEO

Iranul a tras rachete in Siria cu scopul de a-i pedepsi pe teroristii din gruparea Statul Islamic, dar si pentru a transmite un mesaj inamicilor sai - Arabia Saudita, Statele Unite si Israelul - pe fondul unor puternice tensiuni regionale, relateaza AFP.

Tarile din Balcani, vizate de Statul Islamic

Serbia si Bosnia-Hertegovina, inclusiv Republika Srpska, ar putea deveni primele tinte din regiunea balcanica ale gruparii jihadiste Statul Islamic. Nici Croatia nu este scutita de riscuri. Avertismentul a fost lansat de analistul pe teme de securitate Milan Mijalkovski, profesor la Universitatea din Belgrad, noteaza inserbia. info.

Statul Islamic ajunge in Balcani. Care sunt tarile vizate de teroristii de la ISIS

Serbia si Bosnia-Hertegovina, inclusiv Republika Srpska, ar putea deveni primele tinte din regiunea balcanica ale gruparii jihadiste Statul Islamic. Nici Croatia nu este scutita de riscuri. Avertismentul a fost la.

Statul Islamic a cucerit fosta fortareata din Afganistan a lui Osama bin Laden

Gruparea Statul Islamic a preluat controlul asupra Tora Bora, ultima fortareata a lui Osama bin Laden, in estul Afganistanului, si a revendicat un atentat sinucigas, comis joi seara la o moschee siita de la Kabul, soldat cu cel putin patru morti, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )