Libnet.ro
UNICEF

01:05

Statul Islamic a pierdut 18 lideri in confruntarea cu coalitia internationala condusa de Statele Unite

B1 B1,
Statul Islamic a pierdut 18 lideri in confruntarea cu coalitia internationala condusa de Statele Unite

Nu mai putin de 18 lideri ai organizatiei jihadiste Stat Islamic au fost ucisi in ultimele 30 de zile, de catre loviturile aeriene lansate de coalitia internationala condusa de Statele. continuă pe B1

Lovitura pentru Statul Islamic: Teroristii si-au pierdut 18 lideri

Loviturile aeriene lansate de coalitia internationala condusa de SUA au ucis 18 lideri ai organizatiei jihadiste Stat Islamic SI) in ultimele 30 de zile, 13 dintre ei la Mosul, in Irak, a de.

FBI: Statul Islamic va fi distrus in curand, insa terorismul va continua

James Comey, directorul FBI, este de parere ca Statul Islamic va fi distrus in curand, insa acest lucru nu se concluzioneaza cu sfarsitul terorismului. El a anuntat marti, in fata.

Statul Islamic are o noua metoda ingrozitoare de executie

Sase membri ai gruparii jihadiste Statul Islamic au fost executati in mod oribil dupa ce s-au retras in timpul unei batalii in nordul Irakului. Ei au fost calcati cu un buldozer pana la.

Statul Islamic are o noua metoda ingrozitoare de executie, cu buldozerul, si un nou ministru pentru Razboi

Sase membri ai gruparii jihadiste Statul Islamic au fost executati in mod oribil dupa ce s-au retras in timpul unei batalii in nordul Irakului. Ei au fost calcati cu un buldozer pana la moarte, sub privirile mai multor civili, relateaza Daily Mail.

Statul Islamic este aproape de infrangere. Terorismul nu va disparea. Se va forma o uriasa diaspora terorista, avertizeaza directorul FBI

Directorul FBI, James Comey, a atentionat, marti, ca in urmatorii doi-trei ani se va forma o masiva diaspora terorista. in opinia sa, Statutul Islamic diin Irak si Siria va fi distrus curand, dar asta nu va insemna sfarsitul terorismului, relateaza The Daily Mail.

Organizatia Statul Islamic, acuzata de folosirea de arme chimice rudimentare

Gruparea jihadista Stat Islamic SI) este hotarata sa utilizeze arme chimice si va recurge probabil la acestea pe masura ce fortele guvernamentale irakiene avanseaza spre Mosul, a declarat luni un purtator de cuvant al Pentagonului, citat de Reuters, potrivit Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )