Libnet.ro
UNICEF

17:00

Statul Islamic a pierdut 95% din teritoriile cucerite in 2014, anunta coalitia internationala antijihadista

Hotnews Hotnews,
 Statul Islamic a pierdut 95% din teritoriile cucerite in 2014, anunta coalitia internationala antijihadista

Gruparea Statul Islamic SI) a pierdut 95% din teritoriile pe care le-a cucerit in 2014 in Siria si in Irak, a anuntat coalitia internationala antijihadista condusa de Statele Unite, in urma unei reuniuni in Iordania, relateaza News. ro citand AFP. continuă pe Hotnews

Contraofensiva: Statul Islamic recucereste un oras din Siria

Statul Islamic revine cu o contraofensiva puternica. ISISa recucerit luni inca un oras din Siria, informeaza Reuters. Luptatorii jihadisti au redobandit controlul asupra intregii.

VIDEO Armata rusa, prinsa cu minciuna: cand Moscova foloseste imagini din jocuri video ca dovada ca Washingtonul acopera Statul Islamic in Siria

Ministerul rus al Apararii a acuzat Pentagonul ca ii acopera in Siria pe jihadistii din Statul Islamic SI) si a difuzat o serie de imagini pentru a demonstra acest lucru, insa dovezile absolut convingatoare prezentate sunt de fapt capturi dintr-un joc video.

Rusia spune ca Statele Unite acopera Statul Islamic in Siria

Statele Unite asigura acoperirea trupelor Statului Islamic in Siria si doar se preface ca lupta impotriva terorismului in Orientul Mijlociu, a spus, marti, ministrul rus al Apararii, relateaza Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )