Libnet.ro
UNICEF

06:30

Statul Islamic a ucis 700 de membri ai unui trib

România Liberă România Liberă,
Statul Islamic a ucis 700 de membri ai unui trib

Jihadisti din cadrul gruparii Statul Islamic SI) angajati in conflictul din Siria au ucis in ultimele doua saptamani peste 700 de membri ai unui trib care a incercat sa se opuna autoritatii lor in estul tarii . continuă pe România Liberă

Militantii Statului Islamic au executat 700 de membri ai unui trib din Siria

Aproximativ 700 de persoane care faceau parte dintr-un trib sirian au fost ucise sambata de catre militanti ai Statului Islamic IS), informeaza Reuters. Cu doar o zi in urma, extremistii jihadisti au mai executat 80 de barbati din cadrul minoritatii yazidi, in nordul Irakului.

Militantii Statului Islamic au decapitat 700 de membri ai unui trib din Siria

Aproximativ 700 de persoane care faceau parte dintr-un trib sirian au fost ucise in ultimele doua saptamani de catre militanti ai Statului Islamic SI), informeaza Reuters. Cu doar o zi in urma, extremistii jihadisti au mai executat 80 de barbati din cadrul minoritatii yazidi, in nordul Irakului.

Jihadistii din Statul Islamic au ucis circa 80 de oameni

Teroristii din gruparea islamista Statul Islamic SI) au ucis, ieri, zeci de persoane, in majoritate membri ai minorita and tii yazidite, in satul irakian Kosho, din nordul and tarii, au declarat astazi pentru AFP un martor and si responsabili irakieni, care au calificat actiunea drept un masacru.

Masacru in nordul Irakului: Jihadistii din cadrul gruparii teroriste Statul Islamic au ucis zeci de persoane

Masacu in nordul Irakului, unde jihadistii au ucis zeci de persoane, majoritatea membri ai minoritatii yazidi, in satul irakian Kocho. Avem informatii de la numeroase surse, atat din regiune, cat si de la.

Marea Britanie: Statul Islamic ne poate lua ca tinta chiar pe strazile noastre

Jihadisti din cadrul gruparii Statul Islamic SI) pot devenit suficient de puternici cat sa ia ca tinta oameni de pe strazi in Marea Britanie, in cazul in care nu se trece la actiune, avertizeaza premierul.

David Cameron avertizeaza asupra unei posibile amenintari a jihaistilor gruparii Statul Islamic in Marea Britanie

Jihadistii din cadrul gruparii Statul Islamic pot deveni suficient de puternici cat sa ia ca tinta oameni de pe strazi in Marea Britanie, in cazul in care nu se trece la actiune, avertizeaza premierul britanic David Cameron intr-un articol de presa, citat de BBC News online. Cameron scrie intr-un articol publicat in The Sunday Telegraph ca un raspuns umanitar fata de SI nu este suficient si ca este necesar un raspuns ferm in domeniul securitatii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )