Libnet.ro
UNICEF

21:15

Statul ar trebui sa sprijine mai mult firmele care vor sa faca afaceri in afara tarii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Statul ar trebui sa sprijine mai mult firmele care vor sa faca afaceri in afara tarii

Autoritatile statului ar trebui sa faca mai mult ca sa sprijine firmele care vor sa faca afaceri in afara granitelor tarii, inclusiv pe partea de marketing si diplomatie, a declarat, ieri, Cristian Secosan, director general al companiei de inginerie, proiectare si constructii energetice Romelectro. continuă pe Ziarul Bursa

Cum este folosit computerul holografic Microsoft HoloLens in Romania pentru a vedea cum arata patru cladiri care vor fi gata in 2022

Tehnologia HoloLens a inceput sa fie folosita in tot mai multe tari, in domenii variate, de la restaurarea picturilor, pana la productia auto, iar acum, o companie ce ridica patru cliadiri de birouri in Bucuresti a demonstrat o aplicatie ce construieste reprezentarea virtuala interactiva a cladirilor care vor fi gata in 2022. Microsoft a anuntat pe 1 noiembrie ca HoloLens, primul computer holografic integrat din lume, ce ruleaza Windows 10, va fi disponibil pe 29 de piete noi din Europa, inclusiv Romania. Castile HoloLens au procesoare de imagine si genereaza holograme, imaginile 3D ale unor obiecte putand fi vazute in combinatie cu mediul din jurul utilizatorului.

Guvernul aloca 43.000 lei Ministerului de Externe pentru primirea sefilor de stat si familiilor regale care vor veni la funeraliile Regelui Mihai

Guvernul a aprobat alocarea a 43. 000 lei din Fondul de rezerva bugetara Ministerul Afacerilor Externe, pentru desfasurarea funeraliilor de stat ale Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei. Banii vor fi folositi pentru deschiderea salonului oficial de la Aeroportul Otopeni, pentru sefi de stat si de guvern, familii regale, care vor veni la funeraliile regelui Mihai.

Reguli pentru cei care vor sa-i aduca un ultim omagiu regelui Mihai. Nimeni nu va putea face acest lucru

Toti cei care vor dori sa depuna flori si sa se inchine la catafalcul Majestatii Sale Defuncte vor putea veni la Sala Tronului de la Palatul Regal miercuri, 13 decembrie, intre orele 21. 00 si 24.

Zeci de proiectile din al doilea razboi mondial, gasite in Timis de catre mai multi muncitori care sapau un sant

Zeci de proiectile care dateaza din timpul celui de-al doilea razboi mondial au fost gasite de mai multi muncitori care sapau un sant in satul Cheglevici din comuna Dudestii Noi, judetul Timis, munitia fiind preluata de ISU Timis pentru a fi distrusa, relateaza News. ro.

Tu stii care zi a saptamanii iti aduce mai mult noroc? Iata ziua norocoasa a zodiei tale

Fiecarui semn astral ii corespunde o zi norocoasa. Berbec: 21 martie - 20 aprilie - Marti Taur: 21 aprilie - 21 mai - Vineri Gemeni: 22 mai - 21 iunie - Miercuri Rac: 22 iunie - 22 iulie -.

INS explica recordul cresterii PIB: Romanii au cheltuit mai mult

Produsul Intern Brut a crescut cu 7% in primele 9 luni din 2017 fata de perioada similara a anului trecut, crestere datorata in primul rand sumelor pe care le-au cheltuit gospodariile, al caror volum s-a majorat cu 9,7%, a anuntat INS.

De unde vine expresia a avea o clasa mai mult decat trenul

Aparitia cailor ferate a dat nastere, de-a lungul timpului, unor, , istorii, mai vesele sau mai triste, precum si unor zicale, ale caror povesti sunt din ce in ce mai putin cunoscute, de vreme ce.

Una costa 11 mii, cealalta de zece ori mai mult. TEST COMPARATIV intre Dacia Logan si Mercedes E63 AMG S

O publicatie auto din Marea Britanie a pus la punct. probabil cel mai inedit versus organizat pe parcursul anului 2017. Testul comparativ cu pricina are ca actori principali o Dacia Logan MCV si un Mercedes E63 AMG S T-Modell.

Optimizarea SEO in 2018. 12 factori esentiali care vor conta in clasificare

SEO este un domeniu in continua schimbare si care nu se opreste din evolutie. Cele mai bune practici din cursul acestui an ar putea sa nu mai fie valabile in 2018. Este foarte important sa fii la curent cu schimbarea zilnica a algoritmilor Google, cu toate actualizarile majore si minore iar pentru a-ti face vizibila afacerea trebuie sa iei in considerare 12 factori esentiali.

Regele Mihai a murit. Guvernul a anuntat care vor fi zilele de doliu national

Reprezentantii mai multor ministere au convenit cu Casa Regala detaliile implicarii lor in funeraliile Regelui Mihai, surse guvernamentale indicand ca funeraliile vor avea loc.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )