Libnet.ro
UNICEF

05:00

De unde vine expresia a avea o clasa mai mult decat trenul

Antena3 Antena3,
De unde vine expresia a avea o clasa mai mult decat trenul

Aparitia cailor ferate a dat nastere, de-a lungul timpului, unor, , istorii, mai vesele sau mai triste, precum si unor zicale, ale caror povesti sunt din ce in ce mai putin cunoscute, de vreme ce. continuă pe Antena3

De unde vine expresia tabula rasa. Controversele plecate de la consideratiile filozofilor despre mintea umana

In traducere din latina veche, tabula rasa inseamna tabla stersa. Filosofii au dezvoltat insa curente de opinii in jurul acestei expresii.

Vremea va fi mult mai calda decat in mod normal. Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile

Vesti foarte bune de la meteorologi. Urmeaza trei zile cu temperaturi mai mari decat ar fi normal pentru aceasta perioada, astfel ca maximele prognozate ajung la 14 grade. Joi, maximele ating 12 grade, iar.

Se pare ca dorinta de a pune sub control Justitia este mai puternica decat ratiunea

Procurorul general Augustin Lazar a afirmat, referitor la modul in care au fost votate ieri amendamentele la Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, ca exista o dorinta de a pune sub control sistemul judiciar, mai puternica decat ratiunea, potrivit unei surse din presa.

Augustin Lazar despre votul din Parlament la statutul magistratilor: Se pare ca dorinta de a pune sub control Justitia este mai puternica decat ratiunea

Procurorul general Augustin Lazar afirma, cu referire la modul in care au fost votate miercuri amendamentele la Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, ca exista o dorinta de a pune sub control sistemul judiciar, mai puternica decat ratiunea. Augustin Lazar mai spune ca modificarea legilor Justitiei in conditii improprii va bulversa sistemul.

Statul ar trebui sa sprijine mai mult firmele care vor sa faca afaceri in afara tarii

Autoritatile statului ar trebui sa faca mai mult ca sa sprijine firmele care vor sa faca afaceri in afara granitelor tarii, inclusiv pe partea de marketing si diplomatie, a declarat, ieri, Cristian Secosan, director general al companiei de inginerie, proiectare si constructii energetice Romelectro.

Sondaj: Germanii vad relatia cu Trump ca fiind o problema mai mare decat cea reprezentata de Coreea de Nord sau Rusia

Germanii il considera pe presedintele SUA Donald Trump ca fiind o provocare mai mare pentru politica externa a Germaniei decat liderii autoritari din Coreea de Nord, Rusia sau Turcia, conform unui sondaj realizat de Fundatia Koerber, informeaza Reuters.

Tu stii care zi a saptamanii iti aduce mai mult noroc? Iata ziua norocoasa a zodiei tale

Fiecarui semn astral ii corespunde o zi norocoasa. Berbec: 21 martie - 20 aprilie - Marti Taur: 21 aprilie - 21 mai - Vineri Gemeni: 22 mai - 21 iunie - Miercuri Rac: 22 iunie - 22 iulie -.

Una costa 11 mii, cealalta de zece ori mai mult. TEST COMPARATIV intre Dacia Logan si Mercedes E63 AMG S

O publicatie auto din Marea Britanie a pus la punct. probabil cel mai inedit versus organizat pe parcursul anului 2017. Testul comparativ cu pricina are ca actori principali o Dacia Logan MCV si un Mercedes E63 AMG S T-Modell.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )