Libnet.ro
UNICEF

01:05

Steaua se califica in play-off-ul Champions League dupa ce o distruge pe Viktoria Plzen

Antena3 Antena3,
Steaua se califica in play-off-ul Champions League dupa ce o distruge pe Viktoria Plzen

Echipa de fotbal FCSB s-a calificat in play-off-ul Ligii Campionilor la fotbal, dupa ce a invins formatia ceha Viktoria Plzen cu scorul de 4-1 1-0), miercuri seara, pe Doosan Arena din Plzen, in. continuă pe Antena3

Champions League, preliminarii: APOEL Nicosia vs FC Viitorul; Viktoria Plzen vs FCSB

FC Viitorul, campioana Romaniei, si FCSB vor disputa miercuri meciurile decisive pentru calificarea in play-off-ul Champions League. Dupa victoria obtinuta in partida tur scor 1-0), echipa lui Gica Hagi merge cu mari sperante pe terenul campioanei din Cipru, APOEL Nicosia. De partea cealalta, FCSB va sustine un meci de totul sau nimic, dupa ce a obtinut doar un rezultat de egalitate pe teren propriu, in prima mansa a turului trei preliminar al competitiei, scor 2-2 cu Viktoria Plzen, vicecampioana Cehiei.

LIVE Viktoria Plzen - FCSB (21:15)

FCSB are nevoie de victorie la Plzen pentru calificarea in playoff-ul Champions League dupa 2-2 in mansa tur de la Bucuresti. Urmariti returul din Cehia live text in aceasta pagina incepand cu ora 21:15.

Prima uriasa pentru jucatorii FCSB pentru calificarea in playoff-ul Champions League

FCSB este obligata sa castige returul cu Viktoria Plzen pentru a ajunge in faza playoff a Champions League, iar pentru a-si motiva jucatorii patronul Gigi Becali le-a facut o vizita in care le-a promis o prima substantiala.

Programul meciurilor de miercuri in turul 3 preliminar al Champions League

Vedeti mai jos programul celor 14 meciuri care se vor disputa, miercuri seara, in mansa secunda a turului 3 preliminar din Champions League.

Rezultatele meciurilor de miercuri in turul 3 preliminar al Champions League

Vedeti mai jos rezultatele celor 14 meciuri care s-au disputat, miercuri seara, in mansa secunda a turului 3 preliminar din Champions League.

Cote pariuri pe meciurile de miercuri din Champions League

Accesati aceasta pagina pentru cotele la pariuri ale partidelor programate, miercuri seara, in mansa secunda a turului 3 preliminar din Champions League.

SCOR INCREDIBIL pentru Steaua in Viktoria Plzen-Steaua in Champions League

Echipa de fotbal FCSB conduce formatia ceha Viktoria Plzen cu scorul de 1-0 din min. 27 al meciului care are loc miercuri seara, pe Doosan Arena din Plzen, in mansa secunda a turului al treilea preliminar al Li.

Asa am trait Viktoria Plzen - Steaua 1-4

Revedeti in aceasta pagina cele mai importante faze ale meciului Viktoria Plzen - Steaua din turul 3 preliminar al Champions League.

Steaua, calificare spectaculoasa in playoff-ul Champions League

Obligata sa castige in returul cu Viktoria Plzen, Steaua si-a dat masura valorii si a castigat cu un categoric 4-1, la capatul unui meci abordat cu inteligenta si curaj.

LIVE SCORE Viktoria Plzen - FCSB 1-4 (Rep II)/ Doua goluri in doua minute pentru ros-albastri - 79' Alibec inscrie din penalty

FCSB se afla in fata celui mai important meci de pana acum al sezonului, urmand sa o infrunte pe Viktoria Plzen, vicecampioana Cehiei, in mansa secunda a turului trei preliminar al Champions League. Dupa 2-2 in meciul tur, cehii au prima sansa la calificarea in play-off-ul competitiei, insa elevii lui Nicolae Dica sunt increzatori ca vor obtine un rezultat care le va asigura locul in faza urmatoare. Confruntarea are loc pe Doosan Arena si este transmisa in direct pe TVR 1 si Live Score pe HotNews. ro, de la ora 21:15.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2698 seconds )