Libnet.ro
UNICEF

09:00

Steaua, chin pentru prima victorie din 2015 in Liga I, 1-0 cu CFR Cluj. Tucudean, primul gol in campionat

Adevărul Adevărul,
Steaua, chin pentru prima victorie din 2015 in Liga I, 1-0 cu CFR Cluj. Tucudean, primul gol in campionat

Parasita de fani, Steaua a avut batai serioase de cap cu CFR Cluj, intr-un meci castigat greu, dintr-o faza fixa. A fost prima victorie in acest an pentru campioni, dupa doua meciuri in care nu reusisera decat un punct si un singur gol marcat. continuă pe Adevărul

Steaua tremura cu CFR si obtine prima victorie din retur

Steaua s-a prezentat lamentabil, duminica seara, in compania lui CFR Cluj, reusind spre final sa obtina toate punctele puse in joc, scor 1-0, dupa reusita lui George Tucudean, prima in Liga 1 pentru echipa campioana. Si prima din acest retur. CFR Cluj a aratat ca o echipa lipsita de complexe si putin a lipsit ca Trica et co. sa se intoarca la Cluj cu 1 punct.

Pentru prima oara din 2011, Apple ,,ia fata Samsung: in T4, gigantul american a livrat mai multe smartphone-uri

Apple a vandut cele mai multe smartphone-uri in trimestrul patru al anului precedent, depasind Samsung pentru prima oara din 2011, conform companiei de cercetare Gartner .

Euro a scazut sub 1,10 dolari pentru prima oara in ultimii 11 ani si jumatate

Euro a scazut joi pentru prima oara in ultimii 11 ani si jumatate sub pragul de 1,10 dolari, dupa ce BCE a anuntat inceputul programului de relaxare cantitativa, scrie AFP.

Inmatricularile Dacia in Marea Britanie, in urcare cu 18,4% in primele 2 luni din 2015

Inmatricularile de autoturisme Dacia noi au inregistrat un avans de 18,4% in Marea Britanie, conform bilantului primelor doua luni din 2015. Numarul a crescut la 2. 189 de unitati, de doua ori mai rapid decat piata, care a consemnat o crestere de 8,3%.

Seful Serviciului pentru Actiuni Speciale din Politia Judeteana Vaslui a scapat momentan de inchisoare

Seful Serviciului pentru Actiuni Speciale din Politia Judeteana Vaslui, Grisa Mititelu, a scapat momentan de inchisoare. Comisarul sef a fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu amanarea aplicarii pedepsei du.

Adrian Ungur, dupa prima victorie in Cupa Davis: Conteaza foarte mult sa incepi cu 1-0

Tenismanul Adrian Ungur a declarat, vineri, imediat dupa l-a invins pe Bar Tzuf Botzer in trei seturi si astfel a adus un punct Romaniei, in confruntarea din Cupa Davis cu Israelul, din Grupa I valorica a zonei.

VIDEO La Liga: Barcelona invinge Rayo Vallecano, 6-1, devine lider pentru prima data in patru luni/ Tripla Messi

FC Barcelona a castigat detasat partida cu Rayo Vallecano, de pe Camp Nou, scor 6-1, si a trecut pe prima pozitie in clasamentul La Liga, dupa esecul neasteptat al lui Real Madrid, 0-1, in fata lui Athletic Bilbao.

Prima reconstructie mamara din 2015, la Targu-Mures

La Targu-Mures a avut loc astazi 5 martie prima reconstructie mamara prin subprogramul national de reconstructie mamara dupa afectiuni oncologice prin endoprotezare. Operatia a durat doua ore, iar femeia in varsta de 50 de ani a beneficiat de aceasta interventie gratuit.

Noi medicamente pentru dureri, fabricate din veninul de paianjen

Veninul de paianjen ar putea fi folosit pentru fabricarea de noi medicamente pentru dureri.

Ce colectie a lansat HM pentru sezonul toamna/iarna 2015

Sportul si curentul futurist sunt temele principale de inspiratie ale colectiei H&M Studio pentru toamna/iarna 2015, prezentata aseara pe podium la Grand Palais din Paris.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )