Libnet.ro
UNICEF

10:15

Inmatricularile Dacia in Marea Britanie, in urcare cu 18,4% in primele 2 luni din 2015

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Inmatricularile Dacia in Marea Britanie, in urcare cu 18,4% in primele 2 luni din 2015

Inmatricularile de autoturisme Dacia noi au inregistrat un avans de 18,4% in Marea Britanie, conform bilantului primelor doua luni din 2015. Numarul a crescut la 2. 189 de unitati, de doua ori mai rapid decat piata, care a consemnat o crestere de 8,3%. continuă pe Wall-Street Ro

Marea Britanie risca sanctiuni daca nu limiteaza bonusurile bancherilor

Marea Britanie risca un proces la Curtea Europeana de Justitie si chiar amenzi, daca nu va respecta noi reguli ale Autoritatii Bancare Europene EBA) referitoare la limitarea bonusurilor bancherilor, facute publice azi, transmite Reuters.

Marea Britanie vinde 40% din Eurostar

Marea Britanie a decis sa-si vanda detinerea de 40% din linia feroviara Eurostar, in schimbul sumei de 585 de milioane de lire sterline 899,79 milioane de dolari).

Soarta romanilor din Marea Britanie, necunoscuta de institutiile romanesti

Institutiile romanesti nu pot sa contracareze campaniile defaimatoare din Marea Britanie la adresa muncitorilor din Romania deoarece nu cunosc numarul exact al romanilor care s-au stabilit in Regatul Unit si nici locurile lor de munca sau salariile pe care le primesc. Ministerul Afacerilor Externe MAE) nu are propriile statistici despre romanii aflati in Marea Britanie, iar Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) a inregistrat doar 62 de imigranti angajati prin intermediul retelei Eures, in ultimii cinci ani.

Cum a reusit John jihadistul sa fuga din Marea Britanie

Mohammed Emwazi, identificat de autoritati ca John jihadistul, ar fi fugit din Marea Britanie, peste Canalul Manecii, ascuns in spatele unui TIR, relateaza The Independent .

Cum este folosita o toaleta din Marea Britanie pentru a produce energie

O toaleta recent instalata in orasul britanic Bristol scoate la iveala un mod mai putin conventional prin care se poate genera energie electrica. O noua tehnologie implementata in Marea Britanie demonstreaza ca unele reziduuri pot fi folosite pentru a produce energie. Este vorba, in acest caz, despre o toaleta din orasul Bristol, situata aproape de [].

FOTO: Imaginile care iti dau FIORI. Ce se afla in padurile din Marea Britanie

O artista a petrecut sapte ani incercand sa transforme peisajele din Marea Britanie in imagini fascinante si fantomatice.

Cele mai populare 20 de branduri din Marea Britanie: Coca-Cola, Lego si Apple bat gigantul Google

Topul celor mai populare branduri din Marea Britanie arata ca industria tehnologica si cea a turismului sunt printre primele in preferintele consumatorilor, in timp ce branduri mai vechi precum MarksSpencers sau Cadbury au pierdut teren.

VIDEO Brasovenii ataca documentarul Vin Romanii. Doi frati lanseaza 13 nuante de Roman un documentar cu romanii de succes din Marea Britanie

Dupa ce documentarul Vin Romanii, lansat de Channel 4, a prezentat intr-o lumina total nefavorabila intreaga natie, fratii Anda si Rares Teglas, ajutati de mai multi prieteni, cu totii stabiliti in Marea Britanie, vor prezenta povestile de succes ale compatriotilor nostri care traiesc in Anglia. Pe internet s-a lansat ieri videoclipul de promovare al documentarului.

Inmatricularile Dacia in Germania au scazut cu 11,2% in primele doua luni

Inmatricularile de autoturisme Dacia noi in Germania au scazut cu 11,2% in primele doua luni ale anului comparativ cu aceeasi perioada din 2014, la 6. 616 unitati, pe o piata in urcare cu 4,6%, potrivit datelor publicate marti de Biroul german de.

Semnal de alarma: inmatricularile Dacia din Franta pierd viteza! in primele doua luni din acest an au scazut cu aproape 16%

Inmatricularile de autoturisme noi au scazut cu 15,8% in Franta in primele doua luni ale anului comparativ cu aceeasi perioada din 2014, de la 18. 044 unitati la 15. 199 de masini, marca romaneasca avand o cota de 5,42%, in coborare, potrivit informatiilor remise de Asociatia Constructorilor Francezi de Automobile.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )