Libnet.ro
UNICEF

11:45

Steaua completeaza careul de asi in Cupa Romaniei

Online Sport Online Sport,
Steaua completeaza careul de asi in Cupa Romaniei

Steaua s-a calificat, joi seara, in semifinalele Cupei Romaniei dupa ce a invins la limita, cu 1-0 0-0), pe Viitorul Constanta. continuă pe Online Sport

LIVE Cupa Romaniei, Sferturi: CSMS Iasi-CFR Cluj (20:30)

Onlinesport. ro transmite live text in aceasta pagina sferturile de finala din Cupa Romaniei. Apasati aici pentru a vedea programul complet al meciurilor.

Cupa Romaniei: prima echipa calificata in semifinale, dupa lovituri de departajare, e ASA Targu Mures

Cupa Romaniei: in primul sfert de finala al competitiei KO ACS Poli Timisoara si ASA Targu Mures au oferit un meci palpitant, decis la lovituri de departajare.

ASA Tg.Mures, prima semifinalista in Cupa Romaniei

Echipa ASA Tg. Mures s-a calificat, marti seara, in semifinalele Cupei Romaniei dupa 7-6 la loviturile de departajare cu ACS Poli Timisoara pe terenul banatenilor.

CFR Cluj elimina CSMS Iasi si merge in semifinalele Cupei Romaniei

Camerunezul Beleck a marcat golul victoriei celor de la CFR Cluj in deplasare cu CSMS Iasi si a eviatat astfel intrarea in prelungiri, miercuri seara, intr-o partida din sferturile de finala din Cupa Romaniei.

Bergodi s-a despartit de ASA Tg. Mures, dupa eliminarea din Cupa Romaniei

Gruparea ASA Targu-Mures s-a despartit astazi de tehnicianul Cristiano Bergodi, italianul plecand dupa ce a calificat echipa in semifinalele Cupei Romaniei.

Cupa Romaniei: Dinamo, calificata dramatic in semifinale

Dinamo Bucuresti s-a calificat dramatic in semifinalele Cupei Romaniei la fotbal, printr-un gol marcat in ultimele secunde, marti seara, pe stadionul din Soseaua Stefan cel Mare, in meciul castigat cu scorul de 2-1 1-0) in fata formatiei Astra Giurgiu, in sferturile de finala ale competitiei, potrivit Agerpres.

Cupa Romaniei: ASA Targu Mures a invins ACS Poli la penaltiuri si s-a calificat in semifinale

Formatia ASA Targu Mures s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei, in urma victoriei de marti seara, din deplasare, in fata echipei ACS Poli Timisoara, scor 8-7, dupa executarea loviturilor de departajare.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2483 seconds )