Libnet.ro
UNICEF

16:45

Steaua completeaza tabloul optimile de finala in Cupa Romaniei

Online Sport Online Sport,
Steaua completeaza tabloul optimile de finala in Cupa Romaniei

Steaua s-a calificat, joi seara, in optimile Cupei Romaniei dupa 2-1 1-1) in deplasare cu Foresta Suceava pe un teren extrem de greu si sub lumina unei instalatii de nocturna mobila. continuă pe Online Sport

CFR Cluj se califica in optimile Cupei Romaniei in dubla inferioritate numerica

Detinatoarea trofeului, CFR Cluj, a obtinuta o victorie scurta, marti, pe terenul divizionarei secunde CSM Rm. Valcea, scor 1-0, si obtine astfel calificarea in optimile de finala in Cupa Romaniei.

LIVE Cupa Romaniei: Botosani, Astra si Viitorul intra in competitie (dupa 14:30)

Cupa Romaniei continua joi cu alte patru meciuri, dintre care partida vedeta Foresta-Steaua va incheia faza saisprezecimilor. Vedeti rezultatele in timp real in aceasta pagina.

LIVE Cupa Romaniei: Meciul din 16-imile de finala. Braila furnizeaza surpriza

Accesati aceasta pagina pentru a vedea rezultatele partidelor programate, miercuri, dupa 14:30 in 16-imile de finala din Cupa Romaniei.

LIVE Cupa Romaniei: Meciul din 16-imile de finala

Accesati aceasta pagina pentru a vedea in timp real rezultatele partidelor programate, miercuri, dupa 14:30 in 16-imile de finala din Cupa Romaniei.

Rezultate din Cupa Romaniei: Braila produce surpriza

Accesati aceasta pagina pentru a vedea rezultatele partidelor programate, miercuri, dupa 14:30 in 16-imile de finala din Cupa Romaniei. De la 18:00 a inceput meciul dintre Chindia Targoviste-ACS Poli Timisoara, partida care se disputa la Mioveni. De la 21:00 transmitem derby-ul fazei 16-imilor: Dinamo 2-Dinamo.

LIVE Cupa Romaniei: Sepsi Sf.Gheorghe-Universitatea Craiova 0-0

Faza saisprezecimilor de finala in Cupa Romaniei debuteaza marti si trei dintre partidele zilei vor fi live text pe onlinesport. ro.

MINUT cu MINUT Cupa Romaniei: Sepsi Sf.Gheorghe-Universitatea Craiova 0-1. Meciul a avut nevoie de prelungiri

Faza saisprezecimilor de finala in Cupa Romaniei a debutat marti si trei dintre partidele zilei au fost live text pe onlinesport. ro.

LIVE Cupa Romaniei: ASU Poli Timisoara-Pandurii (18:00)

Faza saisprezecimilor de finala in Cupa Romaniei debuteaza marti si trei dintre partidele zilei vor fi live text pe onlinesport. ro.

Pandurii, calificare la pas in optimile Cupei Romaniei

Nicio surpriza marti seara pe Bega la meciul dintre divizionara secunda ASU Poli Timisoara si Pandurii Tg. jiu in saisprezecimile de finala din Cupa Romaniei.

Motivul pentru care duelul fratricid cu accente comice din Cupa Romaniei, Dinamo - Dinamo II, este irepetabil

Meciul dintre Dinamo si Dinamo II, arbitrat de un angajat la Clubului Sportiv Dinamo, ar putea deveni lejer scenariul unui film de comedie. Cainii lui Ioan Andone s-au calificat cu mari emotii in optimile de finala ale competitiei surprizelor, golul victoriei fiind marcat de Patrick Petre, jucator care evolueaza de obicei la satelit.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )