Libnet.ro
UNICEF

01:05

Steaua s-a calificat in semifinalele Cupei Ligii

România Liberă România Liberă,
Steaua s-a calificat in semifinalele Cupei Ligii

Steaua Bucuresti a invins, joi seara, cu scorul de 1-0, echipa ACS Poli Timisoara, intr-un meci din sferturile de finala ale Cupei Ligii. continuă pe România Liberă

Concordia Chiajna a invins ASA Targu Mures, scor 1-0, si s-a calificat in semifinalele Cupei Ligii

Echipa Concordia Chiajna s-a calificat in semifinalele Cupei Ligii Adeplast, dupa ce a invins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 1-0), formatia ASA Targu Mures, in sferturile de finala ale competitiei.

Fotbal: Dinamo s-a calificat in semifinalele Cupei Ligii Adeplast

Dinamo Bucuresti s-a calificat in semifinalele Cupa Ligii Adeplast la fotbal, miercuri seara, dupa ce a invins-o pe CFR 1907 Cluj cu scorul de 2-0 1-0), in Soseaua Stefan cel Mare, intr-un meci din sferturile de finala ale competitiei, scrie Agerpres.

Cupa Ligii: Steaua castiga in fata lui Poli Timisoara/ Concordia Chiajna - Dinamo si Steaua - Astra Giurgiu, semifinalele Cupei Ligii

FC Steaua Bucuresti a invins, joi seara, cu scorul de 1-0, pe ACS Poli Timisoara, in sferturile Cupei Ligii, potrivit Mediafax. Echipele Concordia Chiajna, Dinamo, Steaua si Astra Giurgiu s-au calificat in semifinalele Cupei Ligii Adeplast, in urma victoriilor pe care le-au inregistrat in partidele disputate, miercuri si joi, in sferturile de finala ale competitiei.

Dinamo s-a calificat in semifinalele Cupei Ligii

In semifinalele, Dinamo va intalni Concordia Chiajna.

Mircea Rednic dupa calificarea in semifinalele Cupei Ligii: Ce mai conteaza un gol din offside

Dinamo a deschis scorul prin Essombe in sfertul de finala al Cupei Ligii contra celor de la CFR Cluj, insa golul atacantului francez a fost reusit dintr-o pozitie evidenta de ofsside.

Dinamo elimina CFR Cluj in drumul spre semifinalele Cupei Ligii

In al doilea sfert de finala din Cupa Ligii programat miercuri seara, Dinamo a invins si eliminat CFR Cluj, in Stefan cel Mare, cu 2-0.

Concordia Chiajna in semifinalele Cupei Ligii

Cupa Ligii a revenit in actualitate, miercuri dupa-amiaza, cu primul sfert de finala, partida in care Concordia Chiajna a intalnit-o acasa pe vicecampioana ASA Tg. Mures.

Steaua si Astra s-au calificat in semifinalele Cupei Ligii, unde se vor intalni

Steaua Bucuresti s-a calificat in semifinalele Cupei Ligii Adeplast la fotbal, joi seara, dupa ce a invins-o pe ACS Poli Timisoara cu scorul de 1-0 1-0), pe Arena Nationala din Capitala, in ultimul sfert de finala al competitiei.

Steaua completeaza careul de asi in Cupa Ligii

Detinatoarea trofeului, Steaua Bucuresti, s-a calificat in semifinalele Cupei Ligii dupa o victorie scurta, pe teren propriu, contra celor de la ACS Poli Timisoara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )