Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stefan Banica Jr. a facut anuntul SOCANT: Care a fost REACTIA Mihaelei Radulescu... (FOTO)

B1 B1,
Stefan Banica Jr. a facut anuntul SOCANT: Care a fost REACTIA Mihaelei Radulescu... (FOTO)

La doar cateva ore dupa ce Stefan Banica Jr. a anuntat ca el si Lavinia Parva vor deveni parinti, Mihaela Radulescu a reactionat pe Instagram. Nu a facut vreo referire la eveniment, ci le-a. continuă pe B1

Si-a dus prietenii la SUBSOL, a taiat semnalul la telefon si... ULUITOR, acesta e intregul ADEVAR: GESTUL SOCANT facut de Stefan Banica Jr.!

Stefan Banica Jr. si-a serbat implinirea a 51 de ani intr-un club aflat la subsol, unde invitatii n-au avut semnal la telefoane si, prin urmare, n-au putut sifona poze, filmulete si informatii de la.

El e precum Razbunatorul! Ce i-a facut Stefan Banica Jr. fostei iubite: Femeile din viata lui au ramas toate interzise...

Stefan Banica Jr. a castigat procesul in care fosta lui iubita, Camelia Constantinescu, cu care are un fiu, i-a cerut o pensie alimentara mai mare. Aceasta a motivat ca Radu Stefan, baiatul pe care il au.

Ce s-a intamplat intre ANDREEA MARIN si LAVINIA PARVA: Stefan Banica Jr. a fost doar SPECTATOR... (FOTO)

Andreea Marin n-a parut deloc afectata de faptul ca Stefan Banica Jr. si Lavinia Parva vor avea un copil. Vedeta s-a bucurat din plin de sarbatori si chiar si-a tinut fanii la curent cu pregatirea.

Cutremurator... Andreea Esca a facut anuntul trist: Daca e pe moarte nu mai stam cu el?!

Andreea Esca, celebra prezentatoare a Stirilor Pro TV, a pus pe jar o Romanie intreaga, dupa ce a vorbit recent despre posibilitatea de a renunta la televiziune. La asta cu renuntatul este o chestie la care.

Apare o noua pensie in Romania. Ministrul Muncii a facut anuntul

Ministerul Muncii a elaborat un proiect de lege prin care isi propune completarea arhitecturii sistemului de pensii din Romania, prin acest cadru legislativ fiind permisa obtinerea unei pensii ocupationale.

Simona Halep, pentru The Guardian: Tot ce am facut n viata pna acum a fost pentru tenis, peste 10 ani as vrea sa am trei copii si sa stiu ca am dat totul pentru tenis

Simona Halep a povestit, intr-un interviu pentru The Guardian, despre faptul ca tot ceea ce a facut in viata a fost pentru tenis, subliniind ca peste zece ani isi doreste sa aiba o familie, cu trei copii.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )