Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stela Popescu, jefuita de menajera care a furat si din casa Mirabelei Dauer: Am tratat-o ca pe un membru al familiei

Adevărul Adevărul,
Stela Popescu, jefuita de menajera care a furat si din casa Mirabelei Dauer: Am tratat-o ca pe un membru al familiei

Actrita Stela Popescu, in varsta de 80 de ani, a descoperit ca a fost jefuita in urma cu doi ani de menajera care a furat si din casa Mirabelei Dauer. Artista a declarat ca ii lipsesc mai multe bijuterii, insa nu va depune plangere, marturisind ca incidentul reprezinta o invatatura de minte pentru a nu mai avea atat de multa incredere in oameni. continuă pe Adevărul

Stela Popescu, jefuita de menajera: Eu pe mine ma invinovatesc

Cunoscuta actrita Stela Popescu a fost jefuita de menajera pe care o avea in casa. Actrita a ramas fara un inel cu briliante, o pereche de cercei si un ceas vechi din 1969. Stire in curs de.

Zeci de personalitati semneaza o petitie impotriva proiectului de lege care ar face din Casa Regala o institutie publica in interiorul regimului republican (VIDEO)

Revolta in jurul Casei Regale. Zeci de personalitati, printre care jurnalisti si academicieni, semneaza o petitie impotriva proiectului de lege care ar face din Casa Regala o institutie publica.

Taxi furat din centrul Bucurestiului

Joi, 23 iunie, politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti au prins trei tineri, de nationalitate straina, banuiti de furtul unui autoturism parcat pe bulevardul Regina.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )