Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stenograme cu discutia dintre Gheorghe Flutur si un medic din Suceava: Erati numai dumneavoastra acolo!

Antena3 Antena3,
Stenograme cu discutia dintre Gheorghe Flutur si un medic din Suceava: Erati numai dumneavoastra acolo!

Gheorghe Flutur, presedintele Consiliului Judetean Suceava, a purtat o discutie cu un medic din cadrul Directiei de Sanatate Publica DSP) Suceava despre noaptea in care a fost trecut drept medic in acte si testat pentru coronavirus. continuă pe Antena3

Coronavirus in Romania. Alte 15 decese raportate. Bilantul a ajuns la 818 Sase dintre pacienti erau din Suceava

Alte 15 decese din cauza coronavirusului in Romania au fost anuntate luni seara. Bilantul a ajuns la 818. Sase dintre pacienti erau din Suceava.

CORONAVIRUS |Al treilea medic din Rusia a cazut de la etaj in plina pandemie de COVID-19. El denuntase presiunile superiorilor si lipsa echipamentelor de protectie

Inca un medic din Rusia care a vorbit despre presiunile la care sunt supusi angajatii din sistemul sanitar in contextul pandemiei de COVID-19, precum si despre lipsa echipamentelor de protectie, a cazut de la.

Alte zece decese cauzate de COVID-19. Un al doilea ambulantier din Suceava, rapus de coronavirus. Bilantul total a ajuns la 790 de victime

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, duminica, decesul a inca zece romani infectati cu coronavirus. Cele mai recente victime aveau varste cuprinse intre 54 si 88 de ani si erau din Suceava, Galati,.

Ambulantier din Suceava, mort din cauza coronavirusului

Un ambulantier in varsta de 60 de ani, din Suceava, a murit din cauza coronavirusului, a declarat Carmen Dorobat, managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi.

Medic reintors din focarul din Suceava: Vedeam cum plamanii le erau bucati. Voiam sa renunt

Medicul Alina Cigoli a plecat din Iasi in focarul din Suceava. A fost alegerea sa. Dupa 40 de zile, femeia s-a intors si a recunoscut ca au fost momente grele cand a vrut sa renunte.

Lovitura pentru una dintre mai mari banci din Romania. A anulat ratele a zeci de mii de romani, iar dezastrul nu a intarziat sa vina

Bancile si-au prezentat bilanturile, iar unul dintre ele iese in evidenta. E vorba de cel al uneia dintre cele mai mari banci din Romania. BRD a anuntat ca profitul net i-a scazut cu o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )