Libnet.ro
UNICEF

17:00

STENOGRAME in scandalul Bercea Mondial - Mircea Basescu. Interlopul vorbea, din inchisoare, cu apropiatii lui Mircea Basescu

Antena3 Antena3,
STENOGRAME in scandalul Bercea Mondial - Mircea Basescu. Interlopul vorbea, din inchisoare, cu apropiatii lui Mircea Basescu

Alessandra Stoicescu a prezentat, sambata seara, la QA, stenograme care arata cat de departe merg legaturile dintre prietenii familiei Basescu si clanul lui Bercea Mondial. in dosarul lui Bercea Mondial. continuă pe Antena3

Noi stenograme din dosarul lui Bercea Mondial! Fiul acestuia l-a sunat din inchisoare pe Mircea Basescu!

Mircea Basescu a fost audiat la DNA Constanta in dosarul in care sustine ca ar fi fost santajat de finii lui, familia Bercea. inregistrarile care arata ca fratele presedintelui ar fi cerut bani in schimbul.

De 3 X santaj la Mircea Basescu. Fiul lui Bercea Mondial, inculpat de DNA

Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, a fost inculpat de DNA cu trei infractiuni de santaj in cazul lui Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu.

De 3 X santaj la Mircea Basescu. Si fiul lui Bercea Mondial a fost inculpat de DNA

Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, a fost inculpat de DNA cu trei infractiuni de santaj in cazul lui Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu.

Mircea Basescu, audiat la DNA in legatura cu santajul lui Bercea Mondial

Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, a mers, joi, la sediul DNA Constanta, unde a fost audiat in dosarul privind presupusa santajare a sa de catre membri ai familiei lui Bercea Mondial, relateaza Mediafax.

Fiul lui Bercea Mondial a depus plangere impotriva lui Mircea Basescu, pentru trafic de influenta

Florin Anghel a depus, vineri, o plangere penala impotriva lui Mircea Basescu, in care il acuza de trafic de influenta, inselaciune si inducerea in eroare a organelor judiciare, in legatura cu dosarul in care fiul lui Bercea Mondial este acuzat de santaj, transmite Mediafax.

inregistrarile cu Mircea Basescu vorbind despre bani cu fiul lui Bercea Mondial, depuse la DNA

Inregistrarile in care fratele presedintelui, Mircea Basescu, ar aparea vorbind despre bani cu fiul lui Bercea Mondial au ajuns, astazi, la DNA Constanta. inregistrarile au fost depuse in dosarul de.

Mircea Basescu, amenintat de fiul lui Bercea Mondial sa-si retraga plangerea depusa pe numele lui

Fratele presedintelui, Mircea Basescu, a fost amenintat de fiul lui Bercea Mondial sa isi retraga plangerea depusa pe numele lui - asta reiese din cercetarile procurorilor DNA, care i-au chemat la audieri atat.

Fiul lui Bercea Mondial a fost transferat la Poarta Alba, unde va fi audiat in legatura cu santajarea lui Mircea Basescu

Fiul lui Bercea Mondial, a fost transferat de la Penitenciarul Colibasi, unde executa o pedeapsa de cinci ani si trei luni pentru tentativa de complicitate la omor, la Penitenciarul Poarta Alba, urmand sa fie audiat in dosarul privind presupusa santajare a lui Mircea Basescu .

UPDATE Florin Anghel a depus plangere contra lui Mircea Basescu pentru trafic de influenta si inselaciune

Florin Anghel a depus, vineri, prin avocatul sau, Pavel Abraham, o plangere penala impotriva lui Mircea Basescu, in care il acuza de trafic de influenta, inselaciune si inducerea in eroare a organelor judiciare, in legatura cu dosarul in care fiul lui Bercea Mondial este acuzat de santaj.

Fiul lui Bercea Mondial, urmarit penal pentru trei infractiuni

Procurorii DNA Constanta au dispus, joi, inceperea urmaririi penale in cazul lui Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, pentru trei infractiuni de santaj, barbatul fiind cercetat in dosarul presupusei santajari a lui Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )