Libnet.ro
UNICEF

22:30

UPDATE Florin Anghel a depus plangere contra lui Mircea Basescu pentru trafic de influenta si inselaciune

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Florin Anghel a depus plangere contra lui Mircea Basescu pentru trafic de influenta si inselaciune

Florin Anghel a depus, vineri, prin avocatul sau, Pavel Abraham, o plangere penala impotriva lui Mircea Basescu, in care il acuza de trafic de influenta, inselaciune si inducerea in eroare a organelor judiciare, in legatura cu dosarul in care fiul lui Bercea Mondial este acuzat de santaj. continuă pe Hotnews

Fiul lui Bercea Mondial a depus plangere impotriva lui Mircea Basescu, pentru trafic de influenta

Florin Anghel a depus, vineri, o plangere penala impotriva lui Mircea Basescu, in care il acuza de trafic de influenta, inselaciune si inducerea in eroare a organelor judiciare, in legatura cu dosarul in care fiul lui Bercea Mondial este acuzat de santaj, transmite Mediafax.

Mircea Basescu, audiat la DNA Constanta. Florin Anghel, audiat la IPJ

Fratele presedintelui Traian Basescu a fost audiat la sediul DNA Constanta. Audierea a avut loc exact in acelasi timpum in care la Inspectoratul Judetean de Politie era audiat Florin Anghel, fiul lui Bercea.

Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondialul, acuzat de santaj

In continuarea comunicarii privind urmarirea penala pentru santaj a lui Marius Constantin, cumnatul lui Sandu Anghel, procurorii DNA - Serviciul teritorial Constanta au dispus punerea in miscare a actiunii penale, sub aspectul savarsirii a 3 infractiuni de santaj fata de Florin Anghel, fiul lui Sandu Anghel Bercea Mondialul), aflat in penitenciar, in executarea unei pedepse dispusa intr-o alta cauza.

Dan Sova a depus plangere penala la licitatia CE Oltenia. Ministrul Transporturilor spune ca procedura trebuie reluata

Ministrul Transporturilor Dan Sova a depus plangere penala in rem pentru licitatia de transport al carbunelui organizata de CE Oltenia, unde diferenta intre preturile solicitate a fost minima, si afirma ca procedura trebuie reluata intrucat au fost depuse doar doua oferte, transmite Mediafax.

Sova a depus plangere penala la licitatia CE Oltenia si spune ca procedura trebuie reluata

Ministrul Transporturilor Dan Sova a depus plangere penala in rem pentru licitatia de transport al carbunelui organizata de CE Oltenia, unde diferenta intre preturile solicitate a fost minima, si afirma ca.

Sova a depus plangere penala la licitatia CE Oltenia

Ministrul Transporturilor Dan Sova a depus plangere penala in rem pentru licitatia de transport al carbunelui organizata de CE Oltenia, unde diferenta intre preturile solicitate a fost minima .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2673 seconds )