Libnet.ro
UNICEF

01:05

De 3 X santaj la Mircea Basescu. Fiul lui Bercea Mondial, inculpat de DNA

Adevărul Adevărul,
De 3 X santaj la Mircea Basescu. Fiul lui Bercea Mondial, inculpat de DNA

Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, a fost inculpat de DNA cu trei infractiuni de santaj in cazul lui Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu. continuă pe Adevărul

De 3 X santaj la Mircea Basescu. Si fiul lui Bercea Mondial a fost inculpat de DNA

Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, a fost inculpat de DNA cu trei infractiuni de santaj in cazul lui Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu.

Fiul lui Bercea Mondial, urmarit penal pentru trei infractiuni

Procurorii DNA Constanta au dispus, joi, inceperea urmaririi penale in cazul lui Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, pentru trei infractiuni de santaj, barbatul fiind cercetat in dosarul presupusei santajari a lui Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu.

Fiul lui Bercea Mondial a fost mutat la Penitenciarul Poarta Alba

Fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, a fost transferat la Penitenciarul Poarta Alba si ar putea fi audiat in dosarul de santaj in care este implicat fratele presedintelui. Mircea Basescu a fost reclamat de.

Fiul lui Bercea Mondial a fost transferat la Poarta Alba, unde va fi audiat in legatura cu santajarea lui Mircea Basescu

Fiul lui Bercea Mondial, a fost transferat de la Penitenciarul Colibasi, unde executa o pedeapsa de cinci ani si trei luni pentru tentativa de complicitate la omor, la Penitenciarul Poarta Alba, urmand sa fie audiat in dosarul privind presupusa santajare a lui Mircea Basescu .

Noi stenograme din dosarul lui Bercea Mondial! Fiul acestuia l-a sunat din inchisoare pe Mircea Basescu!

Mircea Basescu a fost audiat la DNA Constanta in dosarul in care sustine ca ar fi fost santajat de finii lui, familia Bercea. inregistrarile care arata ca fratele presedintelui ar fi cerut bani in schimbul.

Mircea Basescu, audiat la DNA in legatura cu santajul lui Bercea Mondial

Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, a mers, joi, la sediul DNA Constanta, unde a fost audiat in dosarul privind presupusa santajare a sa de catre membri ai familiei lui Bercea Mondial, relateaza Mediafax.

Mircea Basescu, audiat la DNA Constanta. Florin Anghel, audiat la IPJ

Fratele presedintelui Traian Basescu a fost audiat la sediul DNA Constanta. Audierea a avut loc exact in acelasi timpum in care la Inspectoratul Judetean de Politie era audiat Florin Anghel, fiul lui Bercea.

Mircea Basescu a fost audiat la DNA Constanta

Mircea Basescu, fratele presedintelui, a fost astazi la DNA Constanta, pentru a da declaratii in dosarul in care a fost santajat de familia lui Bercea Mondial.

Ce spune directorul SRI despre presupusa santajare a lui Mircea Basescu

Directorul SRI, George Maior, a fost intrebat, miercuri, daca SRI a stiut ca fratele presedintelui Basescu, Mircea, ar fi fost santajat intr-un caz in care este vehiculat si numlele lui Bercea Mondial, el.

Maior, intrebat de santajul asupra lui Mircea Basescu: Nu comentez cazuri aflate in justitie

Directorul SRI, George Maior, a refuzat, miercuri, sa raspunda atunci cand a fost intrebat daca SRI a stiut ca fratele presedintelui Basescu, Mircea, ar fi fost santajat intr-un caz in care este vehiculat si numlele lui Bercea Mondial. Seful SRI a spus ca nu comenteaza cazuri individuale, care sunt in justitie in acest moment.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )