Libnet.ro
UNICEF

11:15

Stereotipie in Uniunea Europeana: Romanii, cei mai lenesi europeni din Italia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Stereotipie in Uniunea Europeana: Romanii, cei mai lenesi europeni din Italia

Ceea ce a inceput in urma cu patru ani in Europa, ca o criza a datoriilor suverane si care s-a transformat ulterior intr-o criza a monedei euro si a dus la caderea mai multor guverne europene, a declansat acum, in proximitatea alegerilor din Grecia, o. continuă pe Wall-Street Ro

Ucraina va primi un nou credit de 1,8 miliarde euro de la Uniunea Europeana

Ucraina va primi un nou credit in valoare de 1,8 miliarde euro, au decis, marti, ministrii europeni de Finante pentru a ajuta administratia de la Kiev sa evite intrarea in incapacitate de plata, relateaza.

La ce capitol exceleaza fiecare tara din Uniunea Europeana, inclusiv Romania

Dincolo de toate capitolele la care Romania incaseaza numai bile negre, exista si unele pozitive, la care tara noastra se prezinta bine in comparatie cu celelalte tari din Uniunea Europeana.

VIRAL: Cei mai puternici magneti filmati in slow motion cand distrug un iphone despre care se spunea ca are ecran indestructibil

Magnetii din neodymium sunt cei mai puternici magneti construiti in laborator. Au o forta de atractie atat de mare incat, doar daca sunt apropiati la mai putini de 5 cm, se ciocnesc atat de violent incat distrug obiectele care se interpun in campul lor magnetic. Doi cercetatori din Marea Britanie au testat doi supermagneti de dimensiunea unei tabachere de tutun si grosimea unui dictionar si au filmat experientele lor in slow motion. Cel mai interesant moment este cand cei doi supermagneti distrug ecranul unul iphone despre care s-a scris ca ar fi indestructibil.

FOTO Cei mai importanti contribuabili la bugetul Oradei au fost premiati de municipalitate

A devenit o traditie cain fiecare an, in data de 24 ianuarie, municipalitatea sa organizeze gala Antreprenor pentru Oradea, la care sunt premiati cei mai importanti contribuabili la bugetul local al municipiului. Anul acesta, Gala a avut loc in incinta Centrului de Afaceri Trade Center, si a avut peste 140 de invitati.

Cum s-a lasat vrajit de tara lui Dracula unul dintre cei mai cunoscuti fotoreporteri din Italia

Iago Corazzo, unul dintre cei mai cunoscuti fotoreporteri din Italia, se declara indragostit de tara lui Dracula. Acesta a descoperit Romania in urma cu 6 ani, iar de trei ani aduce in tara noastra grupuri de studenti de la cursul sau de fotografie. Fotografiile realizate in ultimii trei ani vor face inconjurul Italiei si s-ar putea transforma si intr-un ghid marca National Geographic.

Gabriel Stroe, unul dintre cei mai buni arbitri damboviteni ai momentului, vrea la mondial

Unul dintre cei mai buni arbitri damboviteni ai momentului, Gabriel Stroe, a oficiat o finala de Euro Winners Cup, echivalentul Ligii Campionilor, dar si meciuri in cadrul preliminariilor Campionatului Mondial, iar acum isi doreste sa prinda si un Campionat Mondial.

Unde traiesc cei mai bogati oameni ai planetei?

Inegalitatea economica urmeaza sa se adanceasca din ce in ce mai mult, in conditiile in care cei mai bogati oameni din lume, adica un procent, vor detine in curand mai mult decat restul de 99 la suta. Unde traiesc insa acesti 1 la suta si cine sunt ei cu adevarat, se intreaba BBC.

Ce cred romanii despre MCV. Rezultatele surprinzatoare ale unui studio efectuat la nivelul Uniunii Europene

Majoritatea romanilor considera ca Uniunea Europeana a ajutat tara noastra, prin intermediul MCV, in lupta impotriva coruptiei si a deficientelor din sistemul judiciar. Totodata, romanii cred ca.

Al doilea cutremur in doar o saptamana pentru Uniunea Europeana. EFECTELE directe ale alegerilor din Grecia. Ce s-a intamplat cu moneda EURO

Desi in Grecia era motiv de sarbatoare, pietele financiare au reactionat imediat la rezultatul alegerilor de la Atena, euro scazand la cel mai mic nivel fata de dolar. Moneda unica europeana s-a prabusit in raport cu.

Puterea early booking: romanii se grabesc sa cumpere vacante de 5 stele pentru vara. Unde calatoresc cei mai multi turisti

Puterea early booking isi spune cuvantul despre vacanta de vara. Nici nu a inceput bine anul si romanii se grabesc sa cumpere vacante pentru sezonul estival. Cele mai cumparate pachete sunt de 4 sau 5 stele in Antalya, Creta Chania) si Santorini,.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )