Libnet.ro
UNICEF

17:30

FOTO Cei mai importanti contribuabili la bugetul Oradei au fost premiati de municipalitate

Adevărul Adevărul,
FOTO Cei mai importanti contribuabili la bugetul Oradei au fost premiati de municipalitate

A devenit o traditie cain fiecare an, in data de 24 ianuarie, municipalitatea sa organizeze gala Antreprenor pentru Oradea, la care sunt premiati cei mai importanti contribuabili la bugetul local al municipiului. Anul acesta, Gala a avut loc in incinta Centrului de Afaceri Trade Center, si a avut peste 140 de invitati. continuă pe Adevărul

Cei mai sexy barbati cu parul lung! HOT, HOT, HOT!

De la actorul Jason Momoa si pana la muzicianul de origine iraniana Mohammad Reza Golzar sau frumuselul Luciano Acuna Jr. , iata-i pe cei mai sexy barbati cu parul lung! .

Cum s-a lasat vrajit de tara lui Dracula unul dintre cei mai cunoscuti fotoreporteri din Italia

Iago Corazzo, unul dintre cei mai cunoscuti fotoreporteri din Italia, se declara indragostit de tara lui Dracula. Acesta a descoperit Romania in urma cu 6 ani, iar de trei ani aduce in tara noastra grupuri de studenti de la cursul sau de fotografie. Fotografiile realizate in ultimii trei ani vor face inconjurul Italiei si s-ar putea transforma si intr-un ghid marca National Geographic.

Gabriel Stroe, unul dintre cei mai buni arbitri damboviteni ai momentului, vrea la mondial

Unul dintre cei mai buni arbitri damboviteni ai momentului, Gabriel Stroe, a oficiat o finala de Euro Winners Cup, echivalentul Ligii Campionilor, dar si meciuri in cadrul preliminariilor Campionatului Mondial, iar acum isi doreste sa prinda si un Campionat Mondial.

Unde traiesc cei mai bogati oameni ai planetei?

Inegalitatea economica urmeaza sa se adanceasca din ce in ce mai mult, in conditiile in care cei mai bogati oameni din lume, adica un procent, vor detine in curand mai mult decat restul de 99 la suta. Unde traiesc insa acesti 1 la suta si cine sunt ei cu adevarat, se intreaba BBC.

ONU a condamnat in termenii cei mai fermi atacul din Ucraina, in urma caruia au murit 13 oameni

Consiliul de Securitate al ONU a condamnat in termenii cei mai fermi, joi, bombardarea unui troleibuz la Donetk, in estul Ucrainei, un atac soldat cu cel putin 13 morti, relateaza AFP. intr-o declaratie.

FOTO Din inima pentru cei mai saraci. Episcopul catolic Bocskei Laszlo, in mijlocul familiilor ce traiesc la groapa de gunoi

Intr-o saracie lucie, la marginea Oradei 15 familii isi duc viata de zi cu zi la fosta groapa de gunoi. in frunte cu episcopul romano-catolic Bocskei Laszlo, reprezentantii Asociatiei Caritas Catolica au vizitat familiile nevoiase,carora l-au impartit pachete cu mancare in valoare de aproape 1. 700 de lei.

Harta obezitatii in lume: care sunt tarile cu cei mai multi grasi si cum se prezinta Romania

Insulele din Oceanul Pacific, localizate la est din Australia, alaturi de Kiweit, alcatuiesc topul zonelor in care se inregistreaza cel mai mare procentaj al obezitatii in randul populatiei. in Europa, tarile cele mai afectate de aceasta problema sunt Marea Britanie, Spania si Germania.

Puterea early booking: romanii se grabesc sa cumpere vacante de 5 stele pentru vara. Unde calatoresc cei mai multi turisti

Puterea early booking isi spune cuvantul despre vacanta de vara. Nici nu a inceput bine anul si romanii se grabesc sa cumpere vacante pentru sezonul estival. Cele mai cumparate pachete sunt de 4 sau 5 stele in Antalya, Creta Chania) si Santorini,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )