Libnet.ro
UNICEF

10:00

Stiati ca? Despre Brazilia, America de Sud si Cupa Mondiala

Online Sport Online Sport,
Stiati ca? Despre Brazilia, America de Sud si Cupa Mondiala

Este pentru a doua oara cand Brazilia gazduieste o Cupa Mondiala de Fotbal. Iata cateva lucruri interesante despre Brazilia, America de Sud si Cupa Mondiala de fotbal. continuă pe Online Sport

Pele isi doreste o finala Brazilia - Uruguay la Cupa Mondiala

Pele isi doreste o finala Brazilia - Uruguay la Cupa Mondiala, pentru ca Selecao sa isi poata lua revansa pentru infrangerea din 1950. in urma cu 64 de ani, Brazilia era marea favorita a Cupei Mondiale pe.

Fostul fotbalist Pele spune ca ar prefera o finala Brazilia - Uruguay la Cupa Mondiala

Fostul fotbalist Pele spera ca finala CM 2014 sa fie o confruntare intre Brazilia siUruguay, pentru ca selectionata tarii sale sa aiba dreptul la o revansa dupa finala pierduta in 1950, scrie AFP.

Peru: Samanii prezic victoria Braziliei la Cupa Mondiala

Samanii din peru au prezis, marti, ca Brazilia va castiga Cupa Mondiala, dupa ce va invinge Argentina in finala, relateaza AFP. Samanii au facut prezicerea in urma unui ritual cu frunze de coca, cranii si.

Echipa nationala a Camerunului va participa la Cupa Mondiala dupa ce jucatorii au ajuns la un consens cu federatia de fotbal din tara lor

Jucatorii nationalei Camerunului, au decis sa zboare in aceasta noapte spre America de Sud pentru participarea la Cupa Mondiala, dupa ce anterior au refuzat sa paraseasca capitala Yaounde din cauza unor probleme financiare, informeaza AFP.

Cupa Mondiala 2014: Prezentarile echipelor din Brazilia

Iata mai jos prezentarile si punctele cheie ale celor 32 de echipe prezente la Cupa Mondiala 2014 din Brazilia. Ele se vor bate pentru trofeu. Stire in curs de editare: adauga jucatorul cheie, omul de urmarit si antrenorul pentru fiecare echipa.

Dilma Rousseff: Brazilia este pregatita pentru Cupa Mondiala

Brazilia este pregatita pentru Cupa Mondiala, sustine presedintele tarii, Dilma Rousseff, indemnandu-si in acelasi timp compatriotii sa ramana optimisti in privinta succesului.

Brazilia este pregatita pentru Cupa Mondiala

Presedinta Braziliei, Dilma Rousseff, a trebuit sa faca o declaratie in care sa reafirme ca tara sa este gata atat pe teren cat si in afara acestuia sa gazduiasca in conditii optime Cupa Mondiala de Fotbal 2014, care incepe joi si tine pana pe 13 iulie. Cuvintele sale sunt asemantoare cu cele pe care Vladimir Putin a fost fortat sa le spuna din partea Rusiei, inainte de Jocurile Olimpice de la Sochi, atunci cand presa straina, la fel ca si acum in cazul Braziliei, incearca sa denigreze tarile din afara cartelului organizatoare ale unor competitii mondiale de anvergura.

Boicoteaza Camerunul Cupa Mondiala? Africanii refuza sa plece in Brazilia

Nationala Camerunului refuza sa faca deplasarea in Brazilia din cauza ca jucatorii nu s-au inteles cu Guvernulcamerunez in privinta primelor pe care ar urma sa le primeascapentru participarea la Cupa Mondiala.

Cine va castiga Cupa Mondiala 2014?

Cupa Mondiala 2014 incepe joi in Brazilia si tine pana pe 13 iulie. Cine este favorita? Cine va castiga Cupa Mondiala? .

Cupa Mondiala 2014: Vopsea invizibila pentru loviturile libere

O vopsea speciala, care se aplica si apoi dispare, va fi introdusa in premiera la o Cupa Mondiala de Fobal. In Brazilia, arbitrii o vor purta la sold si o vor folosi la loviturile libere, cand vor incercui cu ea mingea si vor trage linia pe care va trebui sa stea zidul.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )